Search
Close this search box.

Mimi Oro proziva Staniju: Treba da se mane golotinje i posveti se porodici

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mimi savetuje Staniji da je vreme da se povuče (foto: Instagram.com/mimi_oro_milica_mimi_zivanovic)

Izgleda da je na pomolu novi rat starleta na našoj sceni. Pomalo zaboravljena Mimi Oro potpuno je promenila izgled, objavljuje nove pesme ‘sa spotovima’, ali ima i nekoliko saveta za kolegenicu Staniju Dobrojević.

Mimi je u razgovoru za Clip.rs otkrila da je Staniji vreme za penziju. „Ne volim da pričam o starijim ljudima kao što je Stanija. Ona je mediokritet. Ja ću u njenim godinama ići u šetnju sa mužem i decom, najmanje dvoje. Ona nema ime, prezime ni funkciju, a vreme joj je da se povuče. U tim godinama treba da se mane pevanja i golotinje i da se posveti porodici. Forma porodice svakoj ženi do 35. godine mora da se desi. Muški svet je skroz drugačiji, oni i u 50. mogu da dobiju dete, dok ženama prolazi rok trajanja“, rekla je 25-godišnja nekadašnja učesnica Parova o šest godina starijoj kolegenici.

Stanija je nedavno napunila 32 godine (foto: Instagram/stanijadobrojevic)

Starleta iz Jagodine takođe je govorila o planovima za budućnost i ulozi majke. „Neću još dve godine sigurno da se ostvarim u ulozi majke, osim ako me neko ne smuti na brzaka. Volim sve malo, mislim što se tiče živih bića, decu i kučiće. Pričuvam drugaricama decu na sat do dva, ali to je to. Inače, neću vaditi silikone kada se porodim, samo ću ih posle toga doraditi i dopuniti“, otkrila je Mimi.

Na pitanje kako zarađuje novac, ona priznaje da je najviše para zaradila u rijalitiju, kao i da uskoro planira da se vrati na muzičku scenu. „Sada radim nove dve pesme sa spotom. Iako nisam pevačica, to mi dobro ide, pa imam veliki broj pregleda na YouTubu, kaže starleta.

Mimi priprema dve nove pesme (foto: Instagram.com/mimi_oro_milica_mimi_zivanovic)
Mimi priprema dve nove pesme (foto: Instagram.com/mimi_oro_milica_mimi_zivanovic)

Na kraju je iznela svoje mišljenje o prostituciji i dala savet devojkama kako da se što bolje udaju. „Postoje devojke kojima je to izvor prihoda, ali bolje da nađu uspešnog dečka, malo starijeg od sebe, pa da tako budu finansijski sigurne. Sve devojke bi trebalo da obrate pažnju jer vrlo lako mogu da završe sa muškarcem za koga se udaju, a kasnije ni lizalicu ne može da im priušti“, rekla je na kraju Mimi Oro.

POSLEDNJE VESTI