in

Mira Škorić: Cirkuska igračica najbolja je u najstarijem zanatu!


Mira Škorić nikada nikom ne ostaje dužna! Posebno, kako sama kaže, ako je neko prvi napadne. Budući da se nedavno našla na meti pevačice koju najviše voli da imitira, Jelene Karleuše, Škorićeva joj je odgovorila blogom na fejsbuku u kome je pošteno isprozivala!

Kako je Karleuša u intervjuu za novi broj nedeljnika Svet izjavila „Mira Škorić zna da piše?! Au, a ja mislila da zna samo da crta… crte! Hajde da se više ne bavimo dotičnom, pustimo je da u miru anonimnosti gricka svoju kolumbijsku salatu“, Škorićeva joj je poručila da se vrati najstarijem zanatu, od koga je počela i u kome se najbolje snalazi!

„Na svoju sreću ili nesreću, znam da udarim, ali nikad prva to ne radim. No, u tom blogu je samo delić priče o ludoj Nasti, a to sa kim su je ljudi povezali nije moja zasluga, već njihov doživljaj stvarnosti. Šta ćete, život piše i drame i komedije. Inače, neuspeloj cirkuskoj igračici bi bolje bilo da se vrati najstarijem zanatu, od kog je i počela i u kom se najbolje snalazi, i da se vrati samoj sebi, jer od sebe ne može pobeći“ rekla je Mira i dodala da bi odgovor na pitanje zašto je Jelena pomenula u svojoj kolumni mogao da da psiholog, psihijatar, a možda i veterinar!

„Što se tiče kolumbijske salate, evo joj recept: 250 gr kobasice (to najviše voli), 250 gr kukuruza, 1 zelena salata, 4 kašike maslinovog ulja, 2 kašike jabukovog sirćeta, mladi luk, so i biber. Nasto, prijatno, a u tvom slučaju nužno je dodati još i 100 grama morala“ poručila je Mira Karleuši!

Pored Mire Škorić i Dara Bubamara izgleda da ima još što-šta kaže o JK. Iako su obe pričale o svom prećutnom pomirenju, čini se da je Dara zaboravila da je u dobrim odnosima sa Karleušom, koja je na Svetovoj žurci igrala i pevala uz njene pesme. Kako piše današnji Alo Dara je na izlazu iz kluba Teatro, gde je proslavljen jubilej tabloida, od obezbeđenja tražila ključeve svog BMW-a rečima:

„Dajte mi ključeve od auta, ali nemojte da vam se desi da pomešate moj i Karleušin! Ipak, njen je razlupan, a moj nov. I što je vrlo bitno, moj je kupljen za keš, a njen na lizing.“

Izvor: Kurir-info.rs

Foto: Kurir-info.rs, Alo.rs