Prati nas

Vesti

Mira Škorić: Sa Cecom se nikad neću pomiriti i bolje je da ćutim

Pevačica iskreno o nekadašnjoj bliskoj prijateljici

Mira Škorić i Svetlana Ceca Ražnatović su dugo važile za bliske prijateljice, zbog čega je nastao pravi škon nakon što je njihovo prijateljstvo puklo. Pevačica je u nedavnom intervjuu progovorila na ovu temu i otkrila da li je pomirenje u planu.

“Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta”, kratko je poručila pevačica.

Ona je progovorila i o Cecinoj naslednici Anastasiji, hvaleći njen uspeh i pesmu Rane.

“Za Anastasiju imam samo reči hvale. One je jedna prelepa devojka. Pokoriće i majku! Pesma joj je baš, baš popularna i ona može daleko da dogura. Novi hit je otpevala vrhunski. Od malih nogu je bila talenat i ja volim kada talentovana deca uspeju. Imamo primere da pevači guraju svoju decu, ali nije to to. Međutim, Anastasija zna da peva i verujem da će biti ozbiljna zvezda”, priča pevačica.

Mira Škorić je od ove sezone postala i stalni član ekipe Zvezde Granda, tako što pomaže Jeleni Karleuši sa njenim kandidatima, a pevačica kaže da zaista uživa u toj ulozi.

“Ivana Peters i ja smo zadužene za ono što najviše volim, a to je produciranje vokala. Jelenin tim ima najbolje kandidate. Danonoćno smo u studiju i to su zaista predivna deca. Ja sam prvi primer da festivali, takmičenja ne znače ništa. Ovo je jedna velika odskočna daska i ako se emituje na pet nacionalnih televizija, to je ozbiljan marketing i to treba iskoristiti”, rekla je Mira za Svet.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Kompleksasi

    10. 05. 2019. at 23:13

    Bolje da Ceca ne progovori, jer nije Mirjana prestala sa Cecom da se druzi, vec obrnuto.

  2. Lola

    11. 05. 2019. at 21:04

    Pomirila bi se Skoricka i te kako, isto kao sto se i sa Karleusom pomirila. Ali neće Ceca… a i ne treba. Išla si joj u kuću kao špijun i sve iznosila u javnost a to pravi prijatelji ne rade.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top