in

Mirka se vraća glumi

Glumica Mirka Vasiljević, koja je nedavno na svet donela sina Andreja, u izjavi za Blic kaže da, iako joj je sin najvažniji na svetu, uskoro se vraća glumi.

„Do sada nisam spoznala lepši osećaj nego kada sam od Boga dobila svoj dar. Deca su čista bića koja svoje roditelje produhove, čine srećnim i ispunjenim,“ kaže mlada glumica koja je sa svojim dugogodišnjim dečkom, fudbalerom Vujadinom Savićem, trenutno u Francuskoj.

U životu se svakim danom bavim i baviću se porodicom i svojim bližnjima. Oni predstavljaju moje najveće i najvrednije bogatstvo, i sa velikim zadovoljstvom sam im posvećena. Naravno, pored njih, u svakodnevici tu su i obaveze koje završavam. Uz dobru organizaciju, sve je moguće postići. Planiram da nastavim da radim, jer ko radi ne boji se gladi. Doduše, od mene ne zavisi sve, mada se nadam da ću i u budućnosti dobijati uloge. Gluma je ono što me ispunjava, što volim i čini me srećnom, a nešto u čemu uživam ne bih menjala. Mlada sam, tako da je još mnogo godina preda mnom za izučavanje glumačkog zanata.“

Mirka je dodala da joj je želja da zaigra u predstavi za decu Aladinova čarobna lampa, koja se igra na sceni pozorišta Boško Buha.