Search
Close this search box.

Mirka Vasiljević: Deca su navikla da Vujadin nije kod kuće

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Pošto Vujadin Savić igra u moldavskom fudbalskom timu Sheriff Tiraspol, često nije kod kuće sa svojom porodicom. Međutim, Mirka Vasiljević ne osuđuje svog partnera već ga podržava u svim aspektima života.

„Kad god sa decom idem u inostranstvo kod njega, oni oduševljeno kažu da idu da vide tatu. On je od njihovog rođenja trenirao i igrao tako da je za njih normalno da nije kod kuće. Nije Vujadin sa njima svakodnevno 10 godina pa da ih je odjednom napustio. Navikli su oni“, rekla je glumica za Blic, nakon povratka sa putovanja na kojem je sa decom posetila poznatog fudbalera.

Zar postoji lepsi odmor od popodnevnog spavanja sa cerkicom?☺️ #neprocenjivo #adrijana ❤️

A photo posted by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on

„Bila sam tamo samo četiri nedelje, nisam mogla duže zbog predstava. Deca nisu išla u vrtić, a našli smo vremena i za igru i za druženje. Super nam je bilo. Mislili smo da će biti napornije jer deca nisu išla u vrtić, ali nam je bilo odlično. Organizovali smo i druženja sa Vujadinovim saigračima, pa kada bi došli kod nas na večeru dečaci bi oduševljeno pričali sa njima o fudbalu, a devojčica je bila prava princeza među muškarcima“, otrkila je Mirka.  

Svadba, svadba…?

A photo posted by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on

Ona tvrdi da nesuglasica i ljubomore nema u njihovom braku.

„Vujadin i ja smo duže zajedno posle više od godinu dana, pa smo se uželeli jedno drugog. Nije bilo vremena za nesuglasice. Ljubomore ima u granicama normale. Poštujemo se i verujemo jedno drugom. Ja mu ne šaljem stalno poruke i ne zovem ga da proverim gde je. Ako on uradi nešto a da ja ne znam, ili obrnuto, tu smo da pitamo jedno drugo i da sve razjasnimo“, rekla je Mirka.

POSLEDNJE VESTI