Search
Close this search box.

Mirka Vasiljević o četvrtoj trudnoći: Ne znam šta će biti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Gošća voditeljke Rade Radenović u emisiji “Rada sam” ove srede je glumica Mirka Vasiljević. Ona je već devet godina u braku sa suprugom Vujadinom Savićem, sa kojim ima troje dece.

Pred kamerama TV Pink, uživo u programu, Mirka Vasiljević je govorila o svojim naslednicima, ko najviše brine o njima, kao i da li ona i njen suprug planiraju proširenje porodice.

“Prabake i pradeke su u penziji, roditelji rade, tako da oni gledaju najviše da uskaču, ali gledam i da ne preterujemo previše jer oni su naša deca. Ušli smo u to kolo i đuskamo do kraja. Ne želim da se sutra kajem da nisam bila tu, jer karijera dođe i prođe”, govorila je Mirka.

Mirka i Vujadin su prvog sina Andreja dobili 2011. godine, godinu dana kasnije dobili su ćerku Andrijanu, a krajem 2014. godine ovaj par dobio je i sina Mihajla.

“Za sada smo zadovoljni sa njih troje. Ozbiljna je ta organizacija, jer sve što su stariji su veće brige. Vujadin je napunio 28 godina, ja krajem godine punim, a šta će biti do neke 38, 39 godine ne znam. Neću da kažem ne, ali za sada smo sa njih troje prezadovoljni”, pričala je Mirka u emisiji ”Rada sam”. (Svet)

https://www.instagram.com/p/BjXEDrPAK9B/?utm_source=ig_embed

POSLEDNJE VESTI