Search
Close this search box.

Mirka Vasiljević otkrila zašto se još uvek nije udala za Vujadina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Još nisu vezu krunisali brakom (foto: Instagram.com/savicvujadin)

Mlada glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić duže od sedam godina su u vezi, i imaju troje dece, ali do sada svoju ljubav nisu krunisali brakom.

Gostujući u emisji Ja to tako, zvezda filma Mi nismo anđeli 2 je između ostalog otkrila i zbog čega još uvek nije obukla venčanicu. „Imam u planu. On je profesionalni sportista i stvarno malo ima vremena. Oni su željni svoje zemlje, naših kafana, diskoteka, izlazaka, i onda po meni je pametnije da taj odmor iskoristiti, da malo oni sebe zadovolje. Ček da ispoštujem ovog, zašto ono, nisam ga video… Stvarno, ako mi je prioritet posle troje dece da se venčam, onda stvarno“, izjavila je Mirka.

(foto: Instagram.com/savicvujadin)

Ona dodaje i da kada Vujadin nađe malo slobodnog vremena nakon završetka sezone, njih dvoje sa sinovima Andrejem i Mihajlom i ćerkicom Andrejom žele da što više vremena provedu zajedno. „Mi nismo imali to venčanje, jer kad god je dođe taj odmor, meni je značajnije da mi odemo negde vani, jer to je jedino vreme kada možemo da se posvetimo 24 sata jedno drugom. Nema idem na trening, moram do mame, idem do drugara… Možemo da budemo zajedno, jer deca su željna njega, mene, sve nas zajedno i zato je važno da smo vani. Njemu onda ostane pet-šest dana da se izluduje i već je vreme da negde ide. I sad u tome ubaciti svadbu, pa ko gde sedi, da li ova tetka priča sa strinom, pa da li ova strina voli onu šurnjaju i onda ajde sledeće godine, ajd sledeće godine, i tako su prošle godine“, rekla je glumica u emisiji.

POSLEDNJE VESTI