Modni brend ‘Roi et Moi’ predstavio joga kolekciju

Sinoć je predstavljena Roi et Moi linija odeće za jogu. Novu kolekciju kreatorka Ania Nebrenchina je pre samo dve nedelje promovisala u Moskvi, a sada je već dostupna i svim ljubiteljkama mode i sporta u Beogradu.

Na prezentaciji u beogradskom studiju joga guru Ana Jovanović održala je ogledni čas joge gde su svi prisutni mogli da vide nove kreacije u upotrebi.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi gosti iz javnog života rešavali su Ayurveda test kako bi otkrili koja je njihova doša ličnost.

Pri dizajniranju joga kolekcije Ania je bila inspirisana postizanjem unutrašnjeg balansa, a kao rezultat njenog kreativnog promišljanja tu su dva seta za vežbanje u bojama vode i vatre. Sva odeća je izrađena od najfnijih, prirodnih materijala kako bi uživanje u vežbanju bilo potpuno.

Uz nove Roi et Moi modele napokon možete biti šik i dok vežbate.

————————————————————————————————————

Brend Roi et Moi je kreatorka Ania Nebrenchina osnovala 2008. godine u Moskvi. Roi et Moi kombinuje francuski šik uz ruski aristokratski dodir. Priča o ovom brendu jeste priča o ličnosti. Odeća i modni detalji su vanvremenski šik, sofisticirani, nehajno luksuzni i baš zato potpuno jednistveni.

 

Povezane vesti

Back to Top