Search
Close this search box.

„Montevideo“ na Kopaoniku

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Projekcija domaćeg filmskog ostvarenja Montevideo, Bog te video premijerno je prikazana u kongresnoj sali MK Mountain Resorta na Kopaoniku. Svečanoj projekciji prisustvovali su reditelj filma Dragan Bjelogrlić, glumci Mima Karadžič, Petar Strugar, Miloš Biković, Vikotr Savić, Nina Janković, Danina Jeftić, Tamara Dragićević sa ostalim članovima glumačke ekipe.

Obožavaoci filmske ekipe Montevideo, Bog te video imali su priliku za autograme i druženje sa glumcima na šetalištu Beogradske avenije na Kopaoniku, ispred hotela Grand.

Za one koji žele potpuno uživanje nakon skijaškog dana na Kopaoniku, MK Mountain Resort u saradnji sa producentima filma Montevideo, Bog te video, omogućio je prikazivanje filma tokom zimske sezone, sa početkom u 20.30 časova. Svi zainteresovani karte za projekciju mogu kupiti na recepciji hotela Grand, kao i na recepciji hotela Angella.

Prema rezultatima gledanosti, od beogradske premijere koja je bila 20. decembra, film Montevideo, Bog te video reditelja Dragana Bjelogrlića u bioskopima širom Srbije do sada je videlo 100.000 ljudi.

POSLEDNJE VESTI