Prati nas

Extra

Muškarac iz EU: Milica Pavlović se verila u tajnosti?!

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a niko do sada je nije primetio u društvu muškarca koji je osvojio njeno srce.

Magazin Scandal uspeo je da uhvati pevačicu sa muškarcem za kojeg se tvrdi da je njen verenik. Inače, od kada se u medijima pojavila vest da ona ima verenika, oni su pevačicu pratili, ali bez velikog uspeha – uglavnom se sretala sa svojim prijateljicama i išla na treninge, te nastupe, a muškarca ni od korova.

I taman kada su pomislili da je misija uzaludna, Milica je izašla iz svog luksuznog stana na Novom Beogradu i uputila se sa vozačem ka 25. maju.

Očekujući da će ući u restoran koji se nalazi na ovom poznatom gradskom šetalištu potpuno je šokirala kada je izašla iz kola i kada joj je prišao dečko sa kapuljačom! Čak je pao i poljubac!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, čovek koji je Milici poklonio prsten, za koji nismo sasvim sigurni da li je verenički, radi kao advokat u jednoj stranoj kompaniji i trenutno je u Beogradu na odmoru. Zbog toga niko nije uspeo da slika Milicu sa misterioznim verenikom jer on radi u jednoj državi u okviru Evropske unije, a sa Milicom se uglavnom viđa u inostranstvu.

Njih dvoje su se upoznali pre dve godine i toliko su se i muvali. A upoznali su se sasvim slučajno na doručku u jednom hotelu gde je Milica imala nastup. Ona se tada umalo izgorela na toster, pa joj je on pritekao u pomoć i od tada su bliski. Ubrzo je počeo da joj piše na Instagramu, bio je uporan i evo ishoda… Uspeo je da je zavede!

Sada je došao da obiđe svoje roditelje u Beogradu. Inače je veoma uspešan i stariji je od Milice dve godine.

Milica je u međuvremenu snimila novu pesmu Status Quo, tako da je sada slobodna što se obaveza tiče, te će ubrzo na put na more sa verenikom, a pesma će sigurno biti hit i cenimo da će brojati višemilionske preglede!

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top