Search
Close this search box.

Na današnji dan, pre 17 godina, Pink je izdala prvi album

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre tačno 17 godina, 4. aprila, niko od nas nije ni čuo za tada 21-godišnju Aleciju Beth Moore, koja se tek spremala da osvoji ceo svet debitantskim albumom Can’t take me home koji je u tom momentu pristigao na police CD šopova širom sveta.

Iako je njen prvi singl There you go, izdat dva meseca ranije, prošao prilično zapaženo, niko nije mogao ni da sanja da će album prvenac ove neobične devojke postati dvostruko platinast u Americi, kao i da će biti prodat u 4 miliona primeraka širom sveta.

Osim toga, kada danas preslušavamo ovaj materijal, ceo taj r’n’b ritam namenjen za klubove, kojim je obojen ceo album Can’t take me home, zvuči tako daleko od pop-rock zvuka po kom je do danas Pink ostala prepoznatljiva. Treba, takođe, napomenuti da, iako je sarađivala na pisanju 7 od ukupno 13 pesama, pevačica danas ističe kako je tek na drugom albumu, izdatom dve godine kasnije, dobila mnogo više slobode kada je u pitanju, odnosno više poverenja od strane izdavačke kuće.

„Osećala sam se dobro povodom pesama koje sam pevala u to vreme, ali u sebi sam znala da to nije ono što želim, kao i to da moje muzičke ambicije nisu razvijene do kraja onako kako sam želela i znala da mogu“, osvrnula se na svoje muzičke početke pevačica.

POSLEDNJE VESTI