Nadal i Verdasko: zagrljaj na kraju najdužeg meča!

Vau, da li ste gledali ovo današnje nadmetanje dva žestoka Španca u polufinalu Australian Open-a? Rafael Nadal i Fernando Verdasko su posle 5 časova i 14 minuta završili najduži meč koji je ikada odigran na ovom turniru. Rafa je pobedio i samim tim ide dalje u finale gde se sastaje sa dugogodišnjim najvećim rivalom Rodžerom Federerom. Obojica su sjajno igrali, bili su prilično izjednačeni, ali je Verdasko izgubio u petom setu i to tako što je u poslednjem gemu napravio dva puta duplu grešku. Pih!

E, a s obzirom da nam je Fernando Verdasko do skoro bio “zet”, moram da primetim da je raskid potpuno drugačije uticao na njega, a drugačije na našu teniserku, a njegovu bivšu devojku Anu Ivanović. On je igrao nikad bolje i došao je do polufinala, a ona je ispala već u 16-tini finala što je jako loš rezultat.

Doduše, kako se ni drugi naši teniseri nisu baš proslavili (Jelena ispala u osmini finala, a Novak u četvrtini), ipak ostaje pitanje da li je loša igra važila za sve naše ili je Ana zbog nečeg posebnog bila najlošija?! A bili su tako slatki…

Povezane vesti

Back to Top