Najmlađe poznate neveste

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Znate kako se kaže „Ljubav ne zna za godine“. U istinitost ove izreke uverile su se brojne poznate dame, koje su sudbonosno „Da!“ izgovorile pre 25. godine.

Megan Fox i Brian Austin Green

 

Megan Fox sa 18 godina počela je da se zabavlja sa Brian Austin Greenom. Par trenutno očekuje svoje prvo dete.  2006. godine prvi put su se verili, da bi 2009. raskinuli veridbu. Juna 2010. ponovo su se verili, a već krajem meseca, tačnije 24. juna, venčali su se na Havajima.

Jessica Simpson i Nick Lachey

 

Jessica Simpson do 25 stigla je da se i uda i razvede. 2003. godine Jessica se udala za Nick Lacheya, kada je imala 22 godine. Sa 25 godina već je bila razvedena: između braka i razvoda Nick i ona snimili su očajan rijaliti.

Ashlee Simpson i Pete Wentz

 

I druga sestra Simpson takođe se udala mlada. Ashlee se udala za Pete Wentza, kada joj je bilo 23. Razveli su se februara 2011. godine.

Britney Spears i Kevin Federline

 

Britney Spears se dva puta udala dok je napunila 25, iako se samo jedno venčanje računa. Svi se sećamo njenog instant-venčanja u Las Vegasu iz 2004. godine, kada se udala za svog prijatelja Jason Alexandera. Krajem te godine, Britney se stvarno udala za igrača Kevin Federlinea. Do 24. godine Brit je već bila razvedena majka dvojice dečaka. Još jednom će iskušati bračnu sreću i to sa bivšim agentom Jason Trawickom.

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe

 

Reese Witherspoon upoznala je svog supruga Ryan Phillipea na proslavi njenog 21. rođendana, 1997. godine. Holivudskim krugovima kruži priča da je on došao na njen rođendan, ona mu je prišla, predstavila se i rekla „Mislim da si ti moj rođendanski poklon“. Na ulasku u novi milenijum Reese i Ryan su se venčali. Razveli su se 2006. godine. Imaju dvoje dece.

Drew Barrymore

 

Drew Barrymore verila se peti put početkom ove godine. Svoj prvi dijamantski prsten dobila je sa 16 godina, drugi sa 18, a sa trećim verenikom Jeremy Thomasom zaista je došetala do oltara, kada joj je bilo 19 godina. Ipak, brak je trajao samo 2 meseca. Sa svojim drugim suprugom Tom Greenom izdržala je u braku malo duže – 5 meseci! Nadamo se da će Will Kopelman, peti verenik šarmantne glumice, biti veće sreće i da će Drew sa njim izdržati vise od 5 meseci, što joj je trenutni rekord.

Melanie Griffith

 

Melanie Griffith je već 15 godina u srećnom braku sa Antoniom Banderasom. Ipak njen prvi hod do oltara nije bio sa latino zavodnikom: ona se prvi put udala kada joj je bilo 18 godina. Prvi brak trajao joj je tek pola godine.

Hilary Duff i Mike Comrie

 

Hilary Duff venčala se za hokejaša Mike Comriea sa 22 godine. Tačno na dan njihove treće godišnjice, par je objavio da čeka dete. Njihov sin Luca sada ima 2 meseca i raste iz dana u dan. :)

Avril Lavigne i Deryck Whibley

 

Buntovna Avril Lavigne imala je 21 godinu kada se udala za Deryck Whibleyja, frontmena i gitaristu grupe Sum 21, 2006. godine. Bila je u braku 3 godine, a sa svojim bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima.

Kate Hudson i Chris Robinson

 

Kate Hudson započela je vezu sa rokerom Chris Robinsonom 2000. godine, kada je imala 21 godinu. Par je dobio sina, a razišli su se 2006. godine. Kate je nastavila dalje i to sa drugim rokerom, Matt Bellamyjem, sa kojim je takođe dobila sina prošle godine.

F.Y./Tracara.com
Foto: Zimbio.com

POSLEDNJE VESTI