Search
Close this search box.

Najpoznatiji muzej na svetu zatvoren zbog Beyonce!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Porodica Carter u poseti muzeju Luvr! (foto: IamBeyonce)

Beyonce je podelila sa svojim obožavaocima fotografije iz nedavne posete najpoznatijem muzeju na svetu, Luvru. Cela porodica Carter je satima uživala u privilegovanoj zatvorenoj poseti jednom od najčuvenijih svetskih muzeja smeštenom u Parizu.

Pevačica kao svoje favorite izdvaja velika vajarska dostignuća antičkih i renesansnih majstora, ali i nekoliko dela baroknog slikarstva.

blue-ivy-photo

Pored fotografija neodoljive Blue Ivy koja se nezaboravno provodi, a da pritom i nije svesna da je okružena najvećim umetničkim delima ikada, najviše pažnje privlači fotka na kojoj Beyonce i Jay Z poziraju ispred najvrednije slike u Luvru, Da Vincijeve Mona Lise.

Oni koji su posetili ovaj muzej znaju da je jedino ovoj slici nemoguće prići zbog zaštitne ograde, ali očigledno je da se prave ustupci kada su ovako velike zvezde u pitanju.

blue-ivy-mona-lisa

Iako Lady Gaga prednjači kada je u pitanju druženje i saradnja sa najcenjenijim umetnicima današnjice ( da je čak serija njenih portreta završila u Luvru, a neki od njenih kostima u Muzeju savremene umetnosti u Njujorku ), ipak je Jay Z poznat kao najveći kolekcionar umetničkih dela u današnjoj pop kulturi.

blue-ivy-vent

 

blue-ivy-2

beyonce-louvre

N.M./Tracara.com
Foto: IamBeyonce

POSLEDNJE VESTI