in , ,

Najprovokativniji spot do sada: Milica Pavlović objavila singl „Papi“

Pevačica u provokativnom izdanju


Foto: Promo

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je prethodne noći prilično iznenadila, ali i šokirala svoje fanove kada je bez ikakve prethodne najave objavila tizer za svoju novu pesmu koja je naslovljena „Papi“.

Seksepilna brineta je u ponedeljak veče, nekoliko sati uoči svog rođendana, kao svoj poklon publici predstavila pomenutu pesmu, koju prati i visokobudžetan spot.

Foto: Promo

Pesma „Papi“ govori o nezadovoljnoj devojci koju je zapostavio njen partner, pa ona na sve načine pokušava da mu se osveti i stavi mu do znanja da sa njom ne može tako da se ponaša.

„Uloženo je mnogo truda, rada, vremena, ideja, strpljenja, zivaca ,ali najvise ljubavi jer obozavam svoj posao i znam da vredi da se trudim i prevazilazim sebe za SVE VAS,“ poručila je Milica fanovima i dodala:

„Nadam se da ce vam se svideti i da ćete spot gledati, pregledavati i loviti detalje i pisati utiske u komentarima sa jednakim uživanjem s kojim smo moj tim i ja smišljali ceo projekat! Iako sam ja ta koja sutra slavi rođendan ovaj poklon je od mene za vas!“