Najslađi poljubac: tata i ćerka Beckham

 

Cmok cmok :)

Porodica Beckham je sinoć gledala utakmicu NHL plejofa u Las Vegasu. To i ne bi bila nova informacija da se tada nije desio najslađi poljubac ikada. :)

Kiss camera je snimila tatu Davida Beckhama, kako u naručju drži ćerkicu Harper. Nasmejani David je brže bolje poljubio svoju ćerkicu, obezbedivši joj tako veliki osmeh na licu, kada ih je devojčica ugledala na velikom bimu. Često se dešavalo da kiss cam zumira Davida i njegovu ženu Victoriu, ali ovoga puta je bilo drugačije, na oduševljenje publike u hali.

Eno nas :)

U redu ispod porodice Beckham sedeo je i Tom Cruise, sa sinom Connorom, kojima se ova kiss cam takođe svidela. Ne znamo da li je poznati glumac sa sinom na utakmicu došao u društvu porodice Beckham, s obzirom da je poznato da se druže, ali znamo da David odavno pokazuje želju da se oproba u glumi. Tom mu je, dok je bio u braku sa Katie Holmes, obećao da će mu pomoći da učini prvi korak u svetu filma. Možda će se sada to i desiti, pošto se jedan on najpoznatijih fudbalera sveta nedavno penzionisao.

Jedva čekamo da vidimo Davida i na filmskom platnu!

 D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top