in ,

Nakon Karleuše i Marija Šerifović oplela po Viki, i to krvavo! (VIDEO)


You can't sit with us (foto: Instagram/Instagram)
You can’t sit with us (foto: Instagram/Instagram)

Dolazak Viki Miljković u sudijsku stolicu Zvezda Granda u drugom krugu takmičenja nije se dopao Jeleni Karleuši koja je imala vatreni verbalni okršaj sa svojom koleginicom otvoreno joj poručivši da je, za razliku od nje, uspešna u svom poslu i mnogo veća zvezda, tako da treba da pripazi kako joj se obraća.

JK je implicitno poručila i u kom grmu leži zec, tj. odakle potiče ovaj animozitet prema Miljkovićevoj, a u pitanju je pevačicina bliskost sa osobom koja sedi u nekom drugom žiriju, a ne treba mnogo čitatati između redova pa da se shvati da je u pitanju Svetlana Ceca Ražnatović.

Međutim, u toku same emisije bilo je jasno da ni druga članica žirija Marija Šerifović nije oduševljena dolaskom ovog pojačanja, ali je ona kratko i jasno sasekla Viki rečenicom: „Nemoj da me uzimaš u usta, molim te!“.

Ipak, Šerifovićeva je, gledajući emisiju koja se emitovala u subotu uveče, tvitnula: „Samo da nam Viki ozdravi hahahahhahahahhaahhahah“, na šta se nadovezao jedan tviteraš sa uvredama upućenim na račun Karleuše i same Marije, a jedina evrovizijska pobednica iz naše zemlje mu, naravno, nije ostala dužna.

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Međutim, to se nije završilo ni na tome, nego je Marija podelila i jedan video u kom ona i Karleuša ubijaju Viki sa sve propratnim tekstom: „Ne možeš da sediš sa nama“.

Ovo nam deluje kao odlična najava za sledeću epizodu i nema sumnje da će biti… čupavo.