Search
Close this search box.

Nakon ove izjave Viki Miljković je Anu Bekutu zabolela glava

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda)

Nije tajna da članovi žirija Zvezda Granda ne mogu da sakriju netrpeljivost prema Viki Miljković, te da joj se podsmevaju zbog komentara koje upućuje takmičarima, kao i zbog pogrešnog akcentovanja određenih reči.

Dok je Miljkovićeva bila ‘žrtva’ Jelene Karleuše Marije Šerifović u prethodnoj sezoni, u ovogodišnjem serijalu su tokom njenih komentara počeli očima da prevrću svi osim Ace Lukasa, tako da se nekoliko puta nije suzdržao čak ni obično odmereni Dragan Stojković Bosanac, a ni Saša Popović koji često prekida i skraćuje njene komentare, dok je jednom otišao toliko daleko da je poručio publici, nakon jednog njenog izlaganja, da ne aplaudiraju posle svakog komentara nego samo kada on bude dobar.

Ipak, Viki to sve stoički podnosi i uglavnom ignoriše sve prozivke. Međutim, situacija postaje sve teža otkad se Mariji i Jeleni pridružila i Ana Bekuta kojoj, za razliku od spomenute dve pop pevačice, Miljkovićeva nije zabavna za podsmeh, nego je prilično iritira.

(foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda)

U sinoćnoj emisiji se nije suzdržala, pa se uhvatila za glavu, nakon što je Viki poručila jednom takmičaru, koji je poznat po vezama sa pevačicama, da se okane devojaka koje se late mikrofona. „Postojala je nekada jedna izreka: ‘Ko voli pevačice opština ga sahranjuje'“.

Bekuta je odmah izrazila glasno svoje negodovanje, a utisak o tome ju je držao toliko dugo, da je čak i tokom komentarisanja narednog kandidata poručila Viki: „Šta ti je trebalo ono malopre za pevačice i opštinu?“

POSLEDNJE VESTI