Prati nas

Extra

Naomi Campbell kupila Karleušine diskove na aerodromu

Foto: Twitter

Možda je Naomi Campbell u Srbiji boravila samo šest sati, ali za to vreme stigla je da zaradi 250.000 eura, od kojih je deo potrošila na diskove Jelene Karleuše!

Kako javlja Tračarin izvor sa aerodroma Nikola Tesla, pre nego što se ukrcala na avion, svetski poznata manekenka kupila je nekoliko magazina i diskove srpske pevačice sa kojom se već neko vreme dopisuje.

“Naomi i Jelena trebalo je da se sretnu, no s obzirom na to da je Karleuša imala prethodno zakazane nastupe, nije bila u Beogradu i samim tim nije mogla da se vidi sa Instagram prijateljicom,” priča nam dobro obavešten izvor i dodaje da je to jedan od razloga zbog kog je Campbellova skratila svoj boravak u našoj prestonici.

“Manekenka je želela da sa sobom ponese delić Srbije, pa je pored suvenira u koje je kupila na aerodromu, pazarila i Jelenin disk koji je tamo u prodaji. Njih dve su verovatno razmenile utiske o muzici. Poznato je da je Naomi opčinjena Karleušinim likom i delom, što se može zaključiti i na osnovu komentara koje joj ostavlja na Instagramu,” završava naš izvor.

loading...
18 komentara

18 Comments

 1. keki

  27. 09. 2017. at 00:15

  :)))))))))))))))))))))))

 2. Sunny

  27. 09. 2017. at 00:22

  @keki ti li si ‘izvor’ ove gluposti? :) :):):):):):) lolololololol
  Moj izvor a njen fan takođe mi reče da joj je morao pokazati sliku da se seti za koga ko je pita. I setila se. Da joj je jedan zajednički prijatelj pokazao JK instagram i da joj se sviđaju neke njeni outfiti. I tako sad mozete na osnovu toga da se ložite i da se zezamo još par puta ;)

 3. keki

  27. 09. 2017. at 00:41

  Uh moze se onda reci da je Naomi vrlo zaboravna obzirom da je prati otprilike 2 godine i lajkuje svaku drugu fotografiju

 4. DUPE KIM KARDASIJAN

  27. 09. 2017. at 01:12

  Krlja ne odustaje i kad padne na pod i polupa sve zube..dakle moramo joj dati pohvalu za upornost..ja sam mislio da krki nece vise Naomi pomenuti za zivota,a ona opet hahaha

 5. Roxy

  27. 09. 2017. at 01:48

  ???????? ok ovo je vrh, izvor je krljava licno, pazi ono imala unapred zakazano ???? jos ova na aerodromu kupila cd ???? ok definitivno imamo pored blamaze godine i vic godine

 6. Bellagio

  27. 09. 2017. at 06:19

  Naomi je toliko savremena da ne koristi itunes. Zorana i njene PR blamaže.

 7. kleo

  27. 09. 2017. at 07:57

  prosto me blam da citam ovo???
  “diskove”? ako mislis na cd, samo da upitam KO to danas kupuje cd da bi slusao muziku?
  opcinjena likom i delom? HAHAHA
  naomi ode ranije iz bgd jer se NIJE srela sa krki? HAHAHa
  boze koje su OVO gluposti karleu… pardon “izvor” je prevazisao sam/u sebe u ovim nebulozama…

 8. Effy

  27. 09. 2017. at 08:33

  Birtasevicka i Krljava-ne brukajte se sa ovim izmisljenim i petparackim pricama. Navedeni izvor ste vas dve licno. Krljo, pa ti si bolesnija nego sto smo mislili. Opcinjena likom i delom?! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

 9. Lorka

  27. 09. 2017. at 08:34

  Hhahhhahahaha o gospode! Da li ja ovo sanjam XD Pored youtube-a ona kupuje Cd-ove i biva opčinjena …Opičena i opčinjena nije isto. I da se zna, ako je kupila cd, kupila ga je samo iz razloga da bi gađala služavke njime, jer su vaze previše skupe da bi ih lomila na sirotinju. A JK me sve više podsjeća na Didi i njene marketinške sposobnosti….

 10. Daisy Duvall

  27. 09. 2017. at 08:51

  cek… neki dan bese vest da je ismejala srbiju i napisala da konacno ode. sad je otputovala pre samo zbog krlje?
  i vec je neko predhodno napisao…. ama ko danas kupuje cd-ove? ovo valjda i sami ne verujete, jer ako su duze vreme u kontaktu i dobre druge, onda naomi vec od danvo ima sve divine radove.

 11. Minaž

  27. 09. 2017. at 09:56

  SLOBODNO PROMENITE IME IZ TRAČARA NA JK PORTAL!!!!

 12. pixie

  27. 09. 2017. at 13:32

  Kakva glupost.

 13. Onlythebrave

  27. 09. 2017. at 13:51

  Hahahahahahaahahah!!! Hvala Vam što ste me lepo nasmejali. Trebaju nam dokazi, a ne lazne priče. Jos sad videh, u Story-u su kao objavili intervju sa Naomi. A ona jedva par sati provela u Srbiju. To je nesto u prolazu pitali, ona ih odjebala i oni napravili kntervju.

 14. MalaLenka

  27. 09. 2017. at 14:24

  Hahaha! Prvo je bila vest od “proverenog” izvora da je Ceca Gazeli poslala svoj disk preko prijateljice, a sad da je Gazela kupila svojevoljno Jecin disk na aerodromu. Šta možemo da zaključimo? Ceca juri Gazelu, a Gazela juri Jecu! Nije nego! Pošto je vest definitivno laž, šta možemo još da zaključimo? Ili da ste vi novinari dno dna ili da je Tračara u stvari Jeca glavom i bradom XOXO

 15. Roxy

  27. 09. 2017. at 14:37

  @malalenka, slika gde Bucka frizerka daje Cvekilijin CD Naomi je objavljena, sta god da je ova sa njim napravila nebitno je jer je poanta bas ta slika. E, sad da vidimo sliku sa aerodroma gde Naomi onako secka ? I kupuje krljin CD. Daj bre, ova vest je srocena kao da je pisao neko iz treceg osnovne. Smesno i pomalo tuzno.

 16. Anonimus

  27. 09. 2017. at 17:48

  Naomi je otpratila krlju. Lazni profil je prati. Sem ako naomi nema samo 60 pratilaca…

 17. CrnaOvca

  28. 09. 2017. at 17:59

  Ja dobih transfer blama dok sam ovo čitao. Razumem da neki marketing mora da se pravi, da se stvari malo izmisle tu i tamo, show business je to. Ali, ljudi, Jelena, Birtaševiću! Morate imati neku meru. Ovo vam se obija o glavu samo i posle se pitate šta to ne štima na relaciji JK-mediji-narodne mase. Ajde da Naomi prati JK na Instagramu,to još i da razumem. Prati je, sve 5, pa čak i to i da od toga napravite PR kako su nih 2 ustvari BFF i da se svakodnevno dopisuju… Znamo svi da nije, ali to je nekako još i benigno. Ali da napišete kako se nisu srele jer Jelena nije imala kad, pa još da dodate i to da je Naomi napustila Srbiju ranije samo zato što nije mogla da se sretne sa JK, kojom je još i “opčinjena”? Je l’ vi stvarno mislite da neko normalan misli kako Naomi nema svoj raspored i da taj raspored nije razlog njenog odlaska iz Srbije? Žena je imala ugovorenu tezgu od 250K eur, odradila posao i otišla dalje. Kraj priče. A na sve to, još “neimenovani izvor sa lica mesta” svedoči kako je kupovala (ej, kupovala) Jelenine diskove?!?! Ljudi, jeste li normalni? Zašto se blamirate toliko? Hajde za trenutak da zanemarimo sav besmisao i apsurdnost ovoga što ste objavili i da pokušamo da zamislimo konkretnu situaciju… Dakle, Naomi koristi VIP ulaz/izlaz. Leti privatnim avionom (verovatno). Kroz aerodrom je projurila u pratnji obezbeđenja, isto kao kad je i sletela. Vi sad hoćete da mi zamislimo kako je ona ušla u free shop sa ostalom rajom (pored kojeg ne prolazi niko ko leti VIP) ili one male trafike između terminala 1 i 2, da razgleda srpske diskove i traži Karleušu? Dakle, još jednom – da li ste pri svesti? Nije li vas bar malo blam?

 18. Minaž

  28. 09. 2017. at 20:02

  Za crnu ovcu ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top