Naomi Campbell kupila Karleušine diskove na aerodromu

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Možda je Naomi Campbell u Srbiji boravila samo šest sati, ali za to vreme stigla je da zaradi 250.000 eura, od kojih je deo potrošila na diskove Jelene Karleuše!

Kako javlja Tračarin izvor sa aerodroma Nikola Tesla, pre nego što se ukrcala na avion, svetski poznata manekenka kupila je nekoliko magazina i diskove srpske pevačice sa kojom se već neko vreme dopisuje.

“Naomi i Jelena trebalo je da se sretnu, no s obzirom na to da je Karleuša imala prethodno zakazane nastupe, nije bila u Beogradu i samim tim nije mogla da se vidi sa Instagram prijateljicom,” priča nam dobro obavešten izvor i dodaje da je to jedan od razloga zbog kog je Campbellova skratila svoj boravak u našoj prestonici.

“Manekenka je želela da sa sobom ponese delić Srbije, pa je pored suvenira u koje je kupila na aerodromu, pazarila i Jelenin disk koji je tamo u prodaji. Njih dve su verovatno razmenile utiske o muzici. Poznato je da je Naomi opčinjena Karleušinim likom i delom, što se može zaključiti i na osnovu komentara koje joj ostavlja na Instagramu,” završava naš izvor.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI