Prati nas

Vesti

Napadač Real Madrida juri Daru Bubamaru: Zbog pevačice došao u Beograd

Ljubav ne zna za granice, a tako je to i u slučaju mladog fudbalera Real Madrida, Luke Jovića i srpske pevačice Dare Bubamare. 21-godišnjak je toliko zaljubljen u našu pevačicu, da je rešio da zbog nje dođe u Beograd. Ipak, nije sve crno-belo.

On nedavno došao iz Španije u Srbiju samo na dva dana kako bi otišao na njen nastupu jednom beogradskom klubu, a o njoj se interesuje od marta ove godine.

“Luki je Dara oduvek jedna od omiljenih pevačica. Stalno je pričao da obožava njene pesme, alí i da mu je ona top-riba. Kada je raskinuo sa Anđelom Manitašević, koja mu je u januaru rodila sina Davida, već u martu je krenuo da se udvara Dari. Počeo je da se raspituje kod prijatelja koji je poznaju kakva je privatno, ali i da li su tačne priče da je dobra u krevetu. Čim je čuo sve pozitivno o njoj, došao je do njenog broja i slao joj je poruke. On nije odugovlačio, već je bio direktan u porukama, odmah joj se predstavio i pitao ju je da se vide na večeri u jednom poznatom hotelu. Dara je, međutim, mislila da je neko zeza i lažno se predstavlja kao Luka Jović! Ni na poruku mu nije odgovorila, već je odmah blokirala taj broj! Svakodnevno joj stižu svakakve poruke od udvarača. Ona je rešila da bude sama i da se posveti isključivo svojim novim pesmama i sinu Kosti,” priča izvor Informera.

Luka se tu nije zaustavio, već je pre dve nedelje došao na Darin nastup.

“Sve vreme je gledao u pevačicu i među poslednjima je napustio klub, čekajući priliku da priđe Dari. Ona je, međutim, odmah posle poslednje pesme izletela iz kluba i otišla u Novi Sad,” priča izvor.

Dok se Dara nećkala, Luku je brže-bolje upecala manekenka Sofija Milošević.

“Luki se nedavno javila Sofija i posle nekoliko poruka njih dvoje su započeli strasnu vezu. Ona je odmah otišla kod njega u Španiju,” završava priču izvor.

Folkerka je birala reči dok je govorila o Luki:

“Imponuje mi što je naš čovek, koji je poznat u svetu, bio baš na mom nastupu. Drago mi je što sam mu jedna od omiljenih pevačica. Ja tog momka ne poznajem! Znam samo da su fudbaleri, kad imaju pauzu, željni dobrog provoda u Beogradu, pa zato često dolaze baš na moje nastupe,” rekla je Dara, ne želeći da komentariše ništa više o fudbaleru.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top