in

Napadnuta Angelina Jolie u sred bela dana: evo zbog čega

Navodno je kupovala krzno


Otkad je svetom zavladala pandemija koronavirusa, holivudsku glumicu Angelinu Jolie gotovo da nismo imali prilike da vidimo u javnosti, a sada se našla u centru pažnje, kada su joj pri izlasku iz šoping centra put preprečili aktivisti za zaštitu životinja “Rebels4Causes”, koji su započeli su svoje demonstracije.

Angelina je poslednjih nedelja okupirana pripremom za odlučujuću sudsku parnicu u kojoj će se pokušati da se izbori za starateljstvo nad šestoro dece koje deli s bivšim suprugom Bradom Pittom.

On se pak ne sekira puno, te je čak otputovao do Francuske s novom devojkom, manekenkom Nikol Poturalski, a paparaci su uhvatili njegovu bivšu suprugu u neprijatnoj situaciji.

Naime, ona je otišla u šoping sa 16-godišnjim sinom Paxom jedan tržni centar u zapadnom Holivudu. Nosila je dugu haljinu od pamuka, efektne cipele s otvorenom petom i zatvorenim prednjim delom, a crnu torbicu prebacila je preko ramena.

Međutim, usred šopinga “zaskočili” su je aktivisti, kada su joj pri izlasku iz šoping centra preprečili put i započeli svoje demonstracije.

S vrlo napadnim stavom upali su u radnju u kojoj se prodaje roba od kašmira i ostalih materijala, a glumica, koja se i sama ponekad zalaže za pravdu kada je u pitanju zaštita životne sredine, pokušala je da ostane po strani i ne upliće se.

“Nisam ni znala da ovde prodaju krzno”, rekla je ona demonstrantima, koji su to preneli na svojoj zvaničnoj Instagram stranici.