Prati nas

Hot!

Nataša Bekvalac otkazala nastupe zbog povrede!

Morala da prestane s promocijom zbog povrede kolena (foto: Instagram)

Morala da prestane s promocijom zbog povrede kolena (foto: Instagram)

Popularna pevačica Nataša Bekvalac nedavno je izdala novi singl Original i ubrzo krenula u promociju, ali nadolazeće nastupe je morala da otkaže zbog povrede kolena.

Lepa Novosađanka je primorana da u narednim nedeljama prestane sa svim aktivnostima, kako bi sanirala povredu i kako bi se što brže nastavila s radom. Obećala nam je sjajan novi album koji s nestrpljenjem očekujemo, baš kao njene buduće nastupe.

“Ne ide uvek onako kako smo zamislili… Zbog jake povrede kolena i lečenja koje će, ako Bog da, trajati oko dve nedelje, primorani smo da sve moje nastupe u tom periodu odložimo. Album Original je završen i ne mogu da dočekam da ga zajedno preslušamo. Već sredinom avgusta nastavljamo sa svirkama. Ljubim vas i čuvajte svoje zdravlje” napisala je Nata na Instagramu.

 

1 komentar

1 komentar

  1. hmmm

    31. 07. 2015. at 12:16

    Ma bravo novinari! Strasno na sta je novinarstvo spalo… Objavljujete kao udarnu vest ono sto oni objave na svojim profilima… Kome se placa da obilazi profile javnih licnosti? Daj i mene zaposlite… Svako moze danas da bude ovaka novinar i izvestavac…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top