in

Nataša Bekvalac otkazala nastupe zbog povrede!


Morala da prestane s promocijom zbog povrede kolena (foto: Instagram)
Morala da prestane s promocijom zbog povrede kolena (foto: Instagram)

Popularna pevačica Nataša Bekvalac nedavno je izdala novi singl Original i ubrzo krenula u promociju, ali nadolazeće nastupe je morala da otkaže zbog povrede kolena.

Lepa Novosađanka je primorana da u narednim nedeljama prestane sa svim aktivnostima, kako bi sanirala povredu i kako bi se što brže nastavila s radom. Obećala nam je sjajan novi album koji s nestrpljenjem očekujemo, baš kao njene buduće nastupe.

„Ne ide uvek onako kako smo zamislili… Zbog jake povrede kolena i lečenja koje će, ako Bog da, trajati oko dve nedelje, primorani smo da sve moje nastupe u tom periodu odložimo. Album Original je završen i ne mogu da dočekam da ga zajedno preslušamo. Već sredinom avgusta nastavljamo sa svirkama. Ljubim vas i čuvajte svoje zdravlje“ napisala je Nata na Instagramu.

View this post on Instagram

Dobro jutro😷…ne ide uvek onako kako smo zamislili😢..zbog jake povrede kolena i lecenja,terapija koje ce ,ako Bog da trajati oko 2 nedelje ,primorani smo da sve moje nastupe u tom periodu odlozimo😔.Album 'Original'je zavrsen i ne mogu da docekam da ga zajedno preslusamo☺️.Vec sredinom avgusta nastavljamo sa svirkama ,ljubim vas i cuvajte svoje zdravlje😁…💗

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on