in

Nekadašnja manekenka pronađena mrtva kraj puta, ubijena sa 18 metaka


Beživotno telo bivšeg modela Rebecce Landrith nađeno je kraj puta u Americi. Ubijena je vatrenim oružijem, a u telu je nađeno 18 metaka.

Policija je tokom istrage ubistva u Rebeccinom zadnjem džepu pronašla papirić sa imenom. Upravo taj papirić je bio ključan da se otkrije ubica. Papirić je bio račun, na kojem je bio potpis Tracy Rollings.

Policija je krenula u potragu i ubrzo su našli vozača kamiona sa tim imenom, u čijoj kabini su pronađene mrlje od krvi i čaure, iako je Rollins pokušao da sve očisti izbeljivačem, pišu američki mediji.

Rebekino telo ostavljeno je kraj puta sa 18 rana od metaka. Imala je rane na gravi, vratu, grudima i rukama. Kako pišu američki mediji, verovatno je ubijena samo nekoliko sati pre nego što je ostavljena kraj puta.

Nakon hapšenja Rolinsa, oglasio se i Rebeccin brat.

“Laknulo nam je”, rekao je manekenkin brat George za PennLive, i dodao kako im hapšenje osumljičenog ipak neće olakšati osećaj gubitka.

“Njena porodica ju je volela. Ništa od ovoga je ne vraća. Važno je da ona dobije pravdu.”

Istraga o razlozima ubistva je u toku.

Podsetimo, Rebecca se bavila modelingom, učestvovala je na izborima za mis i bila je odlična violinistkinja. Bila je angažovana na prestižnim modnim revijama. Pojavljivala se i u brojnim reklamama i časopisima, piše u njenoj biografiji.