Prati nas

Hot!

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Pevačica je juče poslepodne otišla na trčanje, ali se nije vratila (foto: Facebook)

Pevačica je juče poslepodne otišla na trčanje, ali se nije vratila (foto: Facebook)

UPDATE, 3. 4. 2016: Telo Jelene Marjanović, koja se juče nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči, pronađeno je na teritoriji opštine Palilula, na nasipu u Crvenki, potvrdio ministar policije Nebojša Stefanović. On je rekao da će detalji biti saopšteni tokom dana, preneo je N1 info.

Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova  kod divljeg naselja Crvenka u Borči.

Tridesetdvogodišnja pevačica Granda bila je sa mužem i ćerkicom kada je otišla da trči i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir je rekao da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

“Džogira od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze, a danas smo bili sa ćerkicom Janom. Sa ćerkicom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspoložena, sve ok, niti je alkoholičar, niti je suicidan lik, jedno normalno biće i porodicna žena”, kaže za Kurir Marjanović.

Policija sprovodi istragu i moli građane da se jave MUP-u ukoliko imaju informacije i nestaloj pevačici (foto: Facebook)

Policija sprovodi istragu i moli građane da se jave MUP-u ukoliko imaju informacije i nestaloj pevačici (foto: Facebook)

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, povodom nestanka Jelene Marjanović, sinoć izdalo saopštenje u kome se navodi da više desetina policijskih službenika istražuje teren u Borči. Na lice mesta stigli su pripadici Interventne brigade policije. Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno je pretraživalo teren u Borči, gde je poslednji put pevačica viđena.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top