Search
Close this search box.

Ni njena majka nije znala: Pevačica se pre pet meseci udala u tajnosti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica se još pre pet meseci udala u tajnosti (foto: Facebook.com/JelenaVuckovicc)

Pevačica Jelena Vučković još pre pet meseci udala se za svog dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofranića, ali o tome do danas nije obavestila ni roditelje ni prijatelje.

Jelena se za Aleksandra udala u opštini u Valjevu, a ceremoniji su prisustvovali samo kumovi. „Da, venčali smo se samo u opštini. Preselila sam se u Valjevo. Tamo živim sa suprugom, koji mi je i menadžer. Nisam objavila na sva zvona, jer se ne namećem i ne serviram svoj život na tacni. Srećna sam i to je jedino važno“, rekla je pevačica za Kurir.

Jelena i njen suprug, Aleksandar (foto: Facebook.com/JelenaVuckovicc)

Ona nije čak ni svojim roditeljima, Goci Božinovskoj i Radetu Vučkoviću, nije otkrila da se udala, jer se oni, navodno, ne slažu sa njenim izborom partnera. „Mama i tata ne znaju da sam se udala. To je moja stvar, a ne njihova. Iznenadiće se kad pročitaju, posebno tata, koji baš i nije bio zadovoljan mojim izborom. Mama me je upoznala s Aleksandrom, ali, eto, ni njoj nisam rekla. Šlogiraće se kad sazna. Ali to je moja odluka i moraće da je poštuju svidelo im se to ili ne“, istakla je ćerka pevačice i tekstopisca.

Goca je za udaju ćerke saznala od novinara, ali im isprva nije poverovala. „Molim? Nema šanse da je to istina! Pa valjda bi rekla majci da se udala! Ma kakvi loši odnosi. On je dobar dečko. Volela bih da se Jelena uda za njega. Kad je moja ćerka srećna, srećna sam i ja“, rekla je iznenađena Božinovska.

POSLEDNJE VESTI