Prati nas

Bizarno

Nick Carter tražio zabranu prilaska bratu Aaronu jer je pretio da će ubiti njegovu trudnu suprugu

Nick Carter, član benda Backstreet boys, zatražio je sudsku zabranu prilaska protiv svog mlađeg brata Aarona Cartera jer je pretio da će ubiti njegovu trudnu suprugu i nerođeno dete.

“Nakon dugog razmatranja, sestra Angel i ja smo zatražili zabranu prilaska protiv našeg brata Aarona. S obzirom na Aaronovo zabrinjavajuće ponašanje i nedavno priznanje da razmišlja i namerava da ubije moju trudnu suprugu i nerođeno dete, nije nam preostalo ništa drugo već da preduzmemo svaku moguću meru za zaštitimo sebe i svoju porodicu”, napisao je 39-godišnji Nick na Twitteru.

“Volimo našeg brata i zaista se nadamo da će dobiti odgovarajuću terapiju koja mu je potrebna, pre nego što naudi sebi ili nekome drugome”, zaključio je pevač.

Aaron je na Twitteru reagirao na zabranu prilaska i poručio bratu da je među njima “zauvek gotovo”.

“Zapanjen sam optužbama koje se iznose protiv mene i ne želim da naudim nikome, posebno ne svojoj porodici. Sve što želim je da me moja porodica ostavi na miru. To je krv, nije ljubav. Nikada neću biti u vašem okruženju, niti to želim. Ja sam rekao da me ne zanimate, a onda mi pošaljete ovo? Prestanite, pre nego što podignem tužbu za uznemiravanje, Nick, imam novac “, napisao je 31-godišnji pevač koji je nedavno otkrio da boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja.

Iako pati od nekoliko psihičkih poremećaja, Aaron Carter ne želi da ostavi oružje, a veruje se da ima preko 500 puški i pištolja.

Pevač je dobio dozvolu za nošenje oružja pre svega nekoliko nedelja, a već ima pet primeraka na svoje ime. One su dodatak kolekciji od 500 puški koje je navodno nasledio od oca, američkog ratnog veterana koji je preminuo 2017. godine.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top