Prati nas

Bizarno

Silovala ga sestra sa 10 godina: Bizarne tvrdnje Aarona Cartera šokirale svet

Samo nedelju dana nakon što je svet ostao u šoku jer je njegov brat Nick tražio sudsku zabranu prilaska, Aaron Carter ovoga puta verbalno je napao sestru Leslie, optuživši je da ga je silovala kada je imao 10 godina.

Ova sestra je preminula 2013. godine od posledica predoziranja, a optužbe je izneo na twitteru.

“Sestra me silovala od moje 10. do 13. godine kada nije uzimala lekove. Osim nje, seksualno su me zlostavljala moja prva dva plesača kada mi je bilo osam godina. Moj brat me zlostavlja celog života,” napisao je on.

 

On je potom objasnio kada su se dešavala silovanja. “Leslie je bolovala od bipolarnog poremećaja i uzimala je litijum kako bi se lečila. Nije joj se dopadalo kako deluje na nju, pa kada ga nije uzela, radila je stvari kojih nije bila svesna, verujem u to. Imao sam 10 godina…” napisao je i rekao da se poslednjih 15 leči zbog posledica trauma.

“Proveo sam poslednjih 15 godina na terapiji zbog posledica silovanja i zlostavljanja i prošao sam kroz mnoge terapije, dok napokon nisam pronašao pravu kombinaciju lekova. Imao sam uspone i padove, ali nastavljam da radim na psihičkom zdravlju i uskoro neću morati da uzimam ništa,” završio je on.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top