Nick Gordon mora da isplati 36 miliona dolara zbog smrti Bobbi Kristine

Nicku je naloženu da porodici pokojne Bobbi isplati 36 miliona $ (foto: Wenn)

Sud u Atlanti juče je naložio Nicku Gordonu da porodici Bobbi Kristine Brown isplati sumu od 36 miliona dolara, dva meseca nakon što je proglašen zakonski odgovornim za njenu smrt.

Ćerka Whitney Houston i Bobby Browna umrla je jula 2015. godine, u 22. godini, nakon nekoliko meseci provedenih u komi. Pronađena je bez svesti u kadi doma koji je delila sa Gordonom. On je odbacio bilo kakvu odgovornost za nesreću i nije opružen za ovaj zločin. Njena porodica je nakon toga podnela tužbu protiv njega, zahtevajući naknada od 50 milona dolara.

Nakon što je doneta presuda, Bobby Brown je izjavio: “Srećan sam rezultatom koji smo danas postigli u sudu. Znam da gospodin Gordon ubuduće neće moći da kleveti ime moje ćerke ili ima bilo kakve koristi od koriščenja Krissynog imena”, rekao je pevač i dodao: “Sada moramo da nateramo Okružno tužilaštvo da podigne optužnicu protiv gospodina Gordona. Moja porodica i ja se protivimo bilo kakvom odlaganju. Moraju odmah početi sa tim postupkom”.

Par je bio u vezi, iako je pokojna Whitney usvojila i Gordona (foto: Twitter/nickgordon)

Naknada od 36 miliona uključuje 15 miliona za vrednost života, 13.8 miliona za bol i patnju i 1.37 miliona za napad i nanete povrede. U tužbi se navodi da je ‘Bobbi Kristina preminula usled nasilne svađe sa Gordonom, nakon čega je, u besvesnom stanju, on smestio u kadu i u nju ubrizgao toksični rastvor’.

 

Povezane vesti

Back to Top