Nismo očekivali da Lady Gagu vidimo na naslovnici ovog časopisa

(foto: Twitter)

Ništa ne može da zaustavi Lady Gagu. Ni oni koji je prozivaju zbog težine, ni njena borba sa posttraumatskim stresom, ni problemi na mikrofonom na nastupu sa Mettalicom, a naročito ne bolovi u kukovima.

Mnogi su se iznenadili kada su pop zvezdu ugledali na naslovnoj strani časopisa Artritis (koji ne može da se čita online, već je dostupan samo u lekarskim ordinacijama). Iako Gaga očigledno nije pozirala za naslovnicu, dala je iskren intervjuu u kom je govorila o svojim, prilično ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Gaga je u februaru 2013. godine operisala kuk (foto: Mirror)

Fanovi pevačiice znaju da je ona u februaru 2013. godine bila prinuđena da otkaže deo turneje Born this way, nakon što je pretrpela tešku povredu zgloba i prelom kuka zbog čega je morala na operaciju. “Nikome nisam otkrila i čak ni moji fanovi ne znaju, ali na skeneru su mi pronašli ogromne kratere, rupu u kuku veličine novčića i hrskavica je samo visila sa druge strane kuka”, otkrila je Gaga i dodala: “Doktor mi je rekao da bi mi bila potrebna ugradnja veštačkog kuka da sam održala samo još jedan koncert. Tada bih morala da pauziram najmanje godinu dana, možda i duže”, rekla je zvezda.

Ona i danas pati od hroničnih bolova u kukovima. “Veoma je frustrirajuće kada vas boli celog dana ali srećna sam što imam tako neverovatne doktorke”, napisala je Gaga na Instagramu 2016. godine. Protiv bolova bori različitim metodama, a jedan od njih je i infracrvena sauna. Njen sjajan nedavni nastup na poluvremenu SuperBowla dokazao je svakako da se, i pored zdravstvenih problema, slavna pevačica daje maksimalno i da ima neverovatnu energiju koju prenosi na svoju publiku.

https://twitter.com/lukeygaga/status/847257444875030530

https://twitter.com/gagasgirlfriend/status/846927704913956868

Iako naslovna strana časopisa Artritis za neke nije najglamurozniji novinarski intevjuu koji je Lady Gaga uradila u dosadašnjoj karijeri, njena inspirativna priča naišla je na oduševljenje njenih obožavalaca, naročito onih koji se bore sa istim problemima kao i zvezda.

Povezane vesti

Back to Top