Search
Close this search box.

Ništa od fejka: Gabbana se izvinio Karleuši

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Jelena se pohvalila najpre komentarom kreatora (foto: Screenshot)

Jelena Karleuša se juče pohvalila na Instagramu komentarom koji je, ispod fotografije na kojoj pevačica sa ćerkicama pozira u kreaciji Dolce&Gabbana, ostavio sam slavni dizajner, Stefano Gabbana.

Ipak, danas se podigla velika prašina oko toga da li su haljine koje su Jelena, Nika i Atina obukle fejk ili ne. Italijanski kreator je najpre na Instagramu podelio Karleušinu fotografiju uz komentar: „#dgwoman #italiaislove MAMA i love the fake“. 

Dizajner je podelio fotogrfiju uz komentar da je garderoba fejk (foto: Instagram)

U komentarima ispod fotografije odmah su se javili pevačicini fanovi koji su branili Jelenu, rečima da je ona najveća balkanska zvezda koja ima dovoljno novca da kupuje njihove originalne kreacije i da sebi ne bi dozvolila da obuče jeftine kineske kopije.

 

Naravno, i Jelena je imala komentar na ovaj nesporazum, pa je Gabbani lično poslala poruku obavestivši ga da je haljine kupila u njegovoj prodavnici. Kreator joj je odmah odgovorio i na lošem engleskom izvinio se srpskoj pevačici, rečima: „Ok, ukloniću ovo. Zaista mi je žao. Moraš biti pažljiva. Nije mi bila namera. Uz tebe sam“. Jelena je prepisku završila komentarom: „Najtužnije od svega je što sam oduvek bila tvoj najverniji fan.“

Jelenina prepiska sa Gabbanom lično (foto: Twitter)

Kreator je nakon ovoga obrisao fotografiju sa Instagrama, a Karleuša je na Twitteru kratko poručila: „Dragi hejteri, moram da vam pokvarim dan“ i postavila screenshot razgovora sa Stefanom.

POSLEDNJE VESTI