Nova drama: Tanja dobila starateljstvo, ali ne može da dovede sinove u Srbiju!

Nakon godinu dana Tanja Savić može da odahne! Na suđenju koje je odražno 15. marta doneta je odluka da sinovi pripadnu majci i da Dušan mora hitno da ih preda Tanji. Ročište je održano u Australiji, a Tanja ga je pratila putem Skajpa.

Međutim, kako saznajemo, pevačica sada prolazi kroz novu dramu, jer zbog pandemije ne može u Australiju kako bi preuzela sinove Maksima i Đorđa.

“Tanja je bila presrećna, ma ceo dan je nakon suđenja plakala i sada, posle godinu dana, napokon su suze tekle od radosti. Ali, pošto su deca maloletna, Tanja mora da ode po njih, ili da ih Dušan dovede u Srbiju. Ova opcija da Dušan dođe bukvalno ne postoji, a dosta je komplikacija kako bi Tanja otišla. Može da se nađe rešenje da ona privatnim avionom ode tamo, ali bi morala da bude u karantinu koji bi sama finansirala, kao i taj put i privatni avion. To je i previše para koji Tanja sada nema ,” objašnjava izvor za Star i dodaje:

“Ona sada traži najbolje rešenje kako bi što pre dovela sinove u Srbiju. Potegla je i neke veze koje ima, tražiće i pomoć države, sada joj negde sve i lakše pada kada zna da je presuđeno u njenu korist. Nada se da će za mesec dana konačno biti sa svojim sinovima. Svaki dan im kupuje po nešto, da ih obraduje kada dođu poklonima. Iako je presrećna, sa druge strane je i zabrinuta kako će da ode tamo, ovo sa koronom sve otežava, a situacija se menja u danu bukvalno,” završava naš izvor.

Tanja nije htela da detaljiše o ovom slučaju, samo je potvrdila da je presuđeno u njenu korist.

“Istina je da sam na sudu dobila starateljstvo, presrećna sam. Konačno će moji klinci biti sa mnom. Verovala sam u pravosuđe Australije, hvala svima koji su bili uz mene ovih godinu dana. Predug je to period, ali je sada sve prošlo,” rekla je Tanja za Star.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.