Prati nas

Foto

Novak Đoković objavio prvu fotografiju kćerkice Tare

Najuspešniji srpski teniser današnjice i njegova supruga trude se da sačuvaju privatnost maloletne dece.

Pinterest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković retko objavljuje fotografije iz privatnog života na društvenim mrežama, ali je rešio da napravi izuzetak i prijatno iznenadi obožavaoce širom sveta.

Naime, Nole je objavio fotografiju s petomesečnom ćerkom Tarom koja je velikom brzinom osvojila fanove. Na njoj se vidi kako drži kćerkicu na obali mora, uz dirljivu poruku. “Moje srce pripada mojim dvema devojkama. Zauzet sam za čitav život,” preneli su domaći mediji.

Ovo nije prvi put da Đoković podržava ženski deo svoje porodice. Odmah po rođenju kćerke, oduševio je javnost porukom koju je uputio supruzi. “Jelena i ja smo zajedno na ovom putovanju, i kao muškarac divim se svakoj ženi koja je prošla kroz mnogo bola i napora ne bi li stvorila život, iznedrila ga i odgajila čoveka,” kazao je on.

Najuspešniji srpski teniser današnjice i njegova supruga trude se da sačuvaju privatnost maloletne dece, što je više moguće, zbog čega se retko u javnosti pojavljuju zajedno. No, Jelena redovno objavljuje fotografije na Twitteru, na kojima se lice sina Stefana ne vidi.

U jednom od svojih predavanja, Jelena je otkrila stav po pitanju vaspitanja dece. “Učimo dečake da se plaše slabosti, ranjivosti. Devojčice učimo još nečemu gorem – da udovoljavaju krhkom muškom egu. Moramo drugačije da vaspitavamo devojčice. Moramo drugačije da vaspitavamo i dečake,” kaže ona.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top