Prati nas

Serije

Novi preokret u Modernoj porodici: ko je u drugom stanju?

Svaka nedelja sa sobom nosi novi preokret u seriji Moderna porodica! Tokom nove epizode emitovane 7. novembra, Haley Dunphy otkrila je da je trudna.

U prvom delu epizode Sarah Hyland, u seriji Haley i Reid Ewing, u seriji Dylan su na karnevalu gde odlučuju da se voze u električnim vašarskim vozilima. U jednom trenutku Haley je imala nezgodu tokom šminkanja i otišli su u bolnicu. Nakon regularne provere krvne slike lekari su saopštili Haley da je trudna.

Hyland je na instagramu podelila fotografiju sa šaljivim natpisom na kojoj se vidi lažni trudnički stomak.

Sarah je pre emitovanja epizode takođe podelila sliku sebe u jednom od električnih automobila sa seta i napisala da nas očekuje nezogna vožnja.

View this post on Instagram

Buckle up for tonight’s brand new episode of @abcmodernfam guys. It’s gonna be a BUMPY ride! #modernfamily @abcnetwork 9/8c pm

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Glumica je otkrila da je epizodu gledala sa svojim dečkom Wells Adamsom a nakon toga je odgovarala na pitanja fanova na instagramu i tom prilikom izjavila da je pre početka snimanja sezone saznala da će biti trudna ali da nije imala gotovo nikakvih informacija o pojedinostima.

Par se zabavlja tek mesec dana a nedavno su zbijali šale na račun trudnoće gde je Hyland prokomentarisala da izgleda kao da je trudna posmatrajući jednu od fotografija koju su napravili paparaci.

View this post on Instagram

Caught prego by paps

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

 

 

 

 

 

 

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top