Obame: Porodično na tetoviranje?!

Obame Kako bi sprečio svoje ćerke da ikada urade tetovažu na svom telu, prvi čovek Amerike i jedan od najmoćnijih ljudi na svetu ima lukav plan!
Naime, Barack Obama nedavno je izjavio da ako njegove ćerke Sasha(12) i Malia(15) ikada odluče da urade tetovažu moraće da se pomire sa činjenicom da će i on i njihova majka Michelle Obama uraditi istu tetovažu, na istom delu tela. U emisiji Ellen Degeneres predsednik SAD-a je otkrio da se nada da će na ovaj način svaka tetovaža izgubiti svoj kul faktor, pa će ćerke na kraju odustati od ovakve ideje. A da stvar bude gora (po Obama sestre) roditelji se neće libiti da svoje tetovaže podele sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama kako bi ih dodatno obrukali. Hmm, zanimljiva taktika… :)
Redakcija Tracara.com

4 Responses

 1. taktika je glupa….
  kakve veze to ima???
  meni bi bilo super da imamo iste tetovaze…

 2. imam 20 godina i ne pada mi na pamet da se tetoviram..
  bar ne jos……
  ali njegova izjava je totalna glupost….
  zasto bi se neko stideo svoje majke i svog oca,pa i kad
  bi imali iste tetovaze??????????????roditelji su jedni i treba ih
  voleti i ceniti,a ne stideti se njih….. Obame,jadni ste ako zaista ovo uspeva kod vas……

 3. HALOOOO!!Zamislite da ste napisali na ruci ,,Im in love with Ice Cream“ na primer i pored toga sličica sladoleda,a da tvoji roditelji imaju isto!I kad ste na moru,svi bleje u vas jer imate iste slatke male tetovaže!

 4. zasto su jadni??? Znaci danas sutra tvoja kcer hoce da istetovira srce ili leptir na “ Lower back “ i tvoj muz njezin otac isto tako uradi! to je za tebe sasvim normalno? onda nisi ti normalna! Svaki roditelj pokusava djeci da kaze da je ce se pokajati kasnije… kad odrastu kad udju u 25 godina do 30 i imadnu svoju djecu neka onda sami odluce za tetovaze! A oni jako pametno postupaju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI