Prati nas

Extra

Odložili saslušanje: Rob Kardashian i Blac Chyna rade na rešavanju problema

Tragaju za rešenjem (Foto: Instagram)

U potrazi za prijateljskim rešenjem, Rob Kardashian i njegova bivša verenica Blac Chyna odložili su sudsko saslušanje kako bi pokušali samostalno da reše razmirice između njih.

Par, koji se rastao u decembru, nakon godinu dana veze, trebao je da se pojavi na sudu 8. avgusta u Los Anđelesu, međutim, saslušanje je pomereno za 18. septembar.

“Trenutno zajedno radimo na sporazumnom rešenju, i želeli smo još malo vremena da vidimo možemo li da ga pronađemo” za Us Weekly je izjavila Lisa Bloom, advokat Blac Chyne.

Kao što je ranije objavljeno, dvadesetdevetogodišnjoj Chyni dodeljeno je privremeno starateljstvo nad ćerkom Dream, koju je dobila sa Robom, koji je, sa druge strane dobio zabranu prilaska majci njegovog deteta. Čitav sudski postupak rezultat je Robove javne prozivke Chyne, kao i objavljivanja njenih golih fotografija.

Iako im nije dozvoljeno da budu u kontaktu, Rob i Chyna odlično obavljaju svoje roditeljske dužnosti prema njihovoj osmomesečnoj ćerki. Mala Dream takođe ima dve dadilje, te ni u jednom trenutku nije bez nadzora.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top