Oglasio se advokat: Ceca duguje Miliju novac!

Posle vesti da su Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili na sudu, oglasio se Milijeva advokat i pojasnio celu situaciju. U saopštenju koje je dostavio medijima advokat objašnjava da zapravo Ceca duguje Miliju novac.

Mili nije hteo da komentariše poces, i kratko je naveo da „Zvezde Granda” nisu mesto na kome bi trebalo da se priča o ovoj temi, te je saopštenje dao njegov advokat Milan Jakšić koji ga zastupa u ovom sporu.

“Povodom neistinitih i neosnovanih novinskih natpisa koji su se pojavili u vezi sudskog spora izmedu, mojih klijenata, društva Miligram music i Aleksandra Milica sa jedne strane i društva Ceca Music sa druge strane, želim da upoznam javnost sa realnim cinjenicnim stanjem tog spora.” navedeno je u početku saopštenja, piše Kurir.rs.

“Naime, u periodu od 2004. do 2013. godine moj klijent je uložio u projekte vezane za interpretarora Svetlanu Ražnatovic blizu 2.000.000 evra, a koji obuhvataju proizvodnju i izdavanje fonograma (za sedam izdanja) i koncerte na Ušcu, što je sve moj klijent organizovao i finansirao. Za sve placeno od strane mog klijenta postoji uredna dokumentacija koja je jednim delom dostavljena sudu a po potrebi može biti dostavljena i javnosti kako se ovakvi i slicni neistini navodi ne bi pojavljivali u medijima i urušavali ugled mog klijenta”. navodi pomenuti advokat i dodaje:

“S obzirom da je moj kiljent na svih sedam izdanja finansirao i organizivao proizvodnju fonograma, a što su zakonski uslovi za sticanje svojstva proizvodaca fonograma, on se po zakonu smatra vlasnikom tih fonograma i kao takav se registrovao kod nadležne organizacije koja registruje proizvođače fonograma. U skladu sa ugovorom potpisanim izmedu mog klijenta i Ceca Music, moj klijent imao je obavezu da proizvede fonograme i plati sve troškove proizvodnje i izdavanja fonograma dok je svaki od ugovaraca ostvarivao pravo na 50% ostvarenog prihoda od izdavaštva. Tokom saradnje moj klijent je po tom osnovu isplatio oko 800.000 evra privrednom društvu Ceca Music, za šta takođe postoji uredna dokumentacija koja je na raspolaganju.” navodi Jakšić.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.