Search
Close this search box.

On je bio prvi izbor za Zverku: Kako bi izgledao ‘Seks i grad’ da je on glumio?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Chris Noth je proslavio uglogu Zverke, ali nije bio prvi izbor za nju (foto: Paramount/Universal)

Chris Noth se proslavio ulogom muškarca kog je Carrie Bradshow volela tokom 6 sezona serije i za kog se konačno u filmu i udala.

Ali, nedavno je objavljeno da Noth zapravo nije bio prvi izbor kreatora serije za ovu veoma važnu ulogu. „Isprva sam želeo Aleca Baldwina za ulogu Zverke“, rekao je Darren Star, tvorac Seks i grada. Ali rola je ipak otišla Nothu, koji je tada već bio poznato TV lice, tumačeći jedan od  likova u krimi drami Red i zakon. „Nisam gledao njegovu seriju, ali kada sam ga upoznao, delovao je savršeno. Ne kažem da je Chris baš bio Zverka, ali doneo je mnogo svoje ličnosti u ulogu“, dodaje Star.

Alec Baldwin je bio prvi izbor za ulogu Zverke (foto: Wenn)

Producent je otkrio i da je uloga druge velike Carrine ljubavi, Aidana Shawa, bila namenjena Aidanu Quinnu, ali da je on zbog obaveza bio sprečen da je prihvati, te je na kraju pripala Johnu Corbettu. „On je imao tu lakonsku, mušku crtu, te smo ga angažovali, a zadržali smo ime Aidan“.

Ko je bolji Aidan? (foto: Wenn)
Ko je bolji Aidan? (foto: Wenn)

Darren na kraju kaže i da je tada mladi Bradley Cooper, koji se pojavio u jednoj epizodi kao ljubavnik glavne junakinje delovao kao filmska zvezda i da se još tada videlo da će napraviti veliku karijeru u Holivudu.

Prva uloga, tada 24-godišnjeg Bradly Coopera bila je upravo u 'Seks i gradu' (foto: HBO)
Prva uloga, tada 24-godišnjeg Bradly Coopera bila je upravo u ‘Seks i gradu’ (foto: HBO)

POSLEDNJE VESTI