Search
Close this search box.

Ona ne zna za starenje: Kylie Minogue i dalje savršena i u kasnim 40-im

I dalje se oseća mladalački! (foto: Ever New)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I dalje se oseća mladalački! (foto: Ever New)Sigurno je da su različita putovanja po kontinentima i brojne turneje načinile da popularna australijska pevačica Kylie Minogue pronađe svoju fontanu mladosti.

To bi jedino bilo logično objašnjenje zašto ova pop diva prkosi gravitaciji u svojoj 47-oj godini.

Ne prihvata njene godine! (foto: Ever New)
Ne prihvata njene godine! (foto: Ever New)

Kylie, koja je novo lice Sloggija, upravo je otpočela novu kampanju za liniju donjeg veša modnog giganta Ever New, a na seriji fotografija, pevačica blista dok pozira u veoma šik apartmanu.

Sa figurom žene koja ima upola godina nego što ima ona, Kylie pokazuje svoj savršeni ten i očuvano lice, bez trunke šminke na sebi dok se osmesima poigrava sa objekivima kamere, dok pozira u raznobojnom donjem vešu koji ističe njeno mladalačko telo.

Slobodno mogu da joj zavide na njenom igledu! (foto: Ever New)
Slobodno mogu da joj zavide na njenom igledu! (foto: Ever New)
„Mi delimo zajedničku strast prema slobodi, a pravo je zadovoljstvo kada možeš da izraziš to zajedno s njima“, rekla je pop zvezda o saradnji sa ovim brendom.

Prošle godine, ona je priznala da se bori oko toga da prizna sebi da nije više mlada i da se nalazi u kasnim četrdesetim.

Ostaje nam da joj damo sve pohvale! (foto: Ever New)
Ostaje nam da joj damo sve pohvale! (foto: Ever New)
„Kada kažem naglas da imam više od 45 godina, stanem i zamislim se da li je to moguće! To nije istina“, priznala je za magazin Good Housekeeping. „Treba to da prihvatim, iako vam se baš i ne prihvata ta činjenica. Ali, drago mi je što sam dovde stigla i sve je u najsavršenijem redu.“

POSLEDNJE VESTI