Operacija Trijumf: imamo finaliste!!!

Studenti OT su nam još jednom priredili fantastično Gala veče. Nastupi su bili odlični, a ja moram izdvojiti dečka kog svi vole da mrze Danijela koji je bio apsolutno fenomenalan! U duetu sa Jelenom Tomašević slušali smo novu pesmu Košava, u kojima su oboje podjednako briljirali. Dobro, to nije nikakvo iznenađenje od Jelene Tomašević, ali je Danijel sve iznenadio svojim sinoćnim nastupima. Takođe prošle nedelje Kragujevčanin je bio pun bisera, kao kad je gostu na akademiji Korneliju Kovaču ‘ladno rekao: “Blago vama, vi znate Aleksandru i Kristinu (njegove ćerke)”. Hahahahahahaha

Ana Bebić je takođe blistala! Znači “izabrala je da bude pevačica a ne domaćica”. “To je to! Nemam zamerki. Potpuno vladaš scenom, imaš tu prikrivenu erotiku”, rekao je Huljić. Crnogorka Nina je, prema oceni Ismete, bila bolji deo dueta sa Milenom Vučić, crnogorskom pevačicom. Adnan je pevao “Moj je život Švicarska” od Dina Merlina. Tonči Huljić mu je preporučio da ostane u tom “pop-folk žanru”.

Aleksandar je nastupio i sa zvezdom večeri Sakisom Ruvasom u evrovizijskom hitu “Shake it”, a žiri ga je pohvalio da se dobro nosio sa tim da peva sa velikom zvezdom.

Nažalost ispao je Igor Cukrov iz Hrvatske, a Vukašin je opet “preživeo”! “Ovaj šou mi je promenio život i verujem da će od sada biti sve bolje i bolje”, rekao je Igor Cukrov i obratio se ostalim studentima: “Ljudi, volim vas i jedva čekam da zajedno sarađujemo”.

Što znači finalisti su: Ana Bebić, Nina Petković, Danijel Pavlović, Vukašin Brajić, Aleksandar Belov i Adnan Babajić!

A šta ćemo gledati u novogodišnjoj noći na akademiji Operacije Trijumf i B92? E to će biti baš zanimljivo! Studentima se smeši jedna velika ŽURKA, na kojima će biti i gosti iz “spoljnog sveta”! Pored bivših studenata tu će biti i neki dragi ljudi koji će našim finalistima sigurno ulepšati taj doček i pomoći im da se opuste i spremni uđu u finalne večeri 4. i 5. januara!

foto: operacijatrijumf.rs

Povezane vesti

Back to Top