Operacija Trijumf: imamo finaliste!!!

Studenti OT su nam još jednom priredili fantastično Gala veče. Nastupi su bili odlični, a ja moram izdvojiti dečka kog svi vole da mrze Danijela koji je bio apsolutno fenomenalan! U duetu sa Jelenom Tomašević slušali smo novu pesmu Košava, u kojima su oboje podjednako briljirali. Dobro, to nije nikakvo iznenađenje od Jelene Tomašević, ali je Danijel sve iznenadio svojim sinoćnim nastupima. Takođe prošle nedelje Kragujevčanin je bio pun bisera, kao kad je gostu na akademiji Korneliju Kovaču ‘ladno rekao: „Blago vama, vi znate Aleksandru i Kristinu (njegove ćerke)“. Hahahahahahaha Ana Bebić je takođe blistala! Znači „izabrala je da bude pevačica a ne domaćica“. „To je to! Nemam zamerki. Potpuno vladaš scenom, imaš tu prikrivenu erotiku“, rekao je Huljić. Crnogorka Nina je, prema oceni Ismete, bila bolji deo dueta sa Milenom Vučić, crnogorskom pevačicom. Adnan je pevao „Moj je život Švicarska“ od Dina Merlina. Tonči Huljić mu je preporučio da ostane u tom „pop-folk žanru“.

Aleksandar je nastupio i sa zvezdom večeri Sakisom Ruvasom u evrovizijskom hitu „Shake it“, a žiri ga je pohvalio da se dobro nosio sa tim da peva sa velikom zvezdom. Nažalost ispao je Igor Cukrov iz Hrvatske, a Vukašin je opet „preživeo“! „Ovaj šou mi je promenio život i verujem da će od sada biti sve bolje i bolje“, rekao je Igor Cukrov i obratio se ostalim studentima: „Ljudi, volim vas i jedva čekam da zajedno sarađujemo“.

Što znači finalisti su: Ana Bebić, Nina Petković, Danijel Pavlović, Vukašin Brajić, Aleksandar Belov i Adnan Babajić! A šta ćemo gledati u novogodišnjoj noći na akademiji Operacije Trijumf i B92? E to će biti baš zanimljivo! Studentima se smeši jedna velika ŽURKA, na kojima će biti i gosti iz „spoljnog sveta“! Pored bivših studenata tu će biti i neki dragi ljudi koji će našim finalistima sigurno ulepšati taj doček i pomoći im da se opuste i spremni uđu u finalne večeri 4. i 5. januara! foto: operacijatrijumf.rs

12 Responses

  1. Svi sede i nestrpljivo cekaju da vide ko ce da ispadne!
    Uznemireni su i polako pijuckaju vodu a neki samo cekaju!!!

  2. MENE NIJE IZNENEDILO ŠTO JE DANIJEL DOBRO PEVAO SA JELENOM TOMAŠEVIĆ,TO JE VEĆ POSTALO STANDARDNO.ŠTO,DA JOŠ NEĆETE DA KAŽETE DA PEVA LOŠE?HA,HA,HA ŠTO JE DOBRA MOĆ TRAČARENJA,ČOVEK NE VERUJE SVOJIM UŠIMA!!!!!!!!!!!!!!!!E,AJ DA SVI SLUŠAMO VUKAŠINA I DA BLEJIMO.

  3. ja mislim da Djole peva bolje od Adnana al nemam nista protiv ni sto je on pobedio ipak narod je glasao…Iskreno voljela bi da je Vukasin pobedio jer ima fenomenalan glas i peva najbolje od svih njih…Volela bih da su u finalu bili Djole,Ana,Vukasin,Sonja i mozda Nikola P…

  4. vise bih vole da u finalu idu NIKOLA S NIKOLA P DORDE G SONJA ALEKSANDAR B I ADNAN B…..

  5. aDNAN JE NAJBOLJI najljepši i najbolje pjeva…volimo te ADO!!!! Tvoji živiničani

  6. e adnan uposte dobro ne peva…i sta ce on majke vam u OT…ON JE NIDJE VEZE!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI