Otac Aleksandre Prijović o ćerkinoj prošlosti i vezi sa Filipom

Aleksandra sa ocem Nedeljkom (foto: Facebook.com/nedeljkonenospec.prijovic)

Aleksandra Prijović pažnju javnosti privukla je učešćem u takmičenju Zvezde Granda, ali je mnogo više popularnosti izazvala svakako njena veza sa Filipom Živojinovićem, koja joj je i donela nadimak ‘Brenina snajka’.

Svakodnevno se pojavljuju informacije i otkrivaju tajne iz njenog emotivnog i porodičnog života, kao i prošlosti, a otac pevačice Nedeljko Prijović je za Pink.rs ispričao neke detalje iz Aleksandrinog detinjstva i muzičkih početaka. “Aleksandra je bila dobro dete. Bilo je tu svačega, i nestašluka, kao i kod svakog deteta”, kaže otac i otkriva da je upravo on glavni “krivac” zbog toga što je u muzičkom svetu njegova ćerka danas tu gde jeste.

Pevačica na početku karijere (foto: Screenshot)

“Odmalena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se”, priseća se Prijović koji je ponosan zbog ćerkinog uspeha. Ipak, u poslovne odluke joj se ne meša. “Ako traži savet ili bilo kakva pomoć da joj je potrebna, nije nikakav problem, ali ja se ne mešam u to, kako ona odluči. Ima ona ljude koji su stručni za to, a ja šta god da mogu da joj pomognem, tu sam”.

O vezi Prijovićke i Filipa mnogo se priča u poslednje vreme (foto: Facebook.com/aleksandra.prijovicdrugiprofil)
Veza sa Filipom privukla je mnogo pažnje (foto: Facebook.com/aleksandra.prijovicdrugiprofil)

Prijovićeva je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Živojinovićem i već se šuška da par planira i venčanje,  a o eventualnom budućem zetu i tome kakav odnos ima sa njim, Nedeljko kaže:  “Ako se njih dvoje slažu, zadovoljan sam i ja. Nisu ni meni birali, pa ne želim ni ja njoj da biram. Sa Filipom se čujem više preko telefona, ali dođem s vremena na vreme za Beograd, odem kod njih, posetim ih… Neka imaju svoju slobodu, ipak oni sad zajedno žive u stanu kod Aleksandre. Odem do ponekad, dođu oni kod mene”, i dodaje da je još rano za unuče: “Još je Aleksandra mlada za to. Ali opet, kada ona odluči… To je sve na njoj”, kaže on za Pink.rs. 

Povezane vesti

Back to Top