Otac me je šišao na kratko i tukao ako plačem: Milica Dabović iskreno o tati Milanu

Košarkašica Milica Dabović našla se u centru skandala zbog škakljive fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj se vidi da na ramenima nosi sina dok joj zadnjica viri iz tanga šortsa zbog čega je usledila lavina negativnih komentara.
Miličin život je bio buran, a velike probleme je imala i sa bivšim partnerom, ocem njenog sina Stegana, a sad aje progovorila i osvom odrastanju i ocu Milanu koji je tukao. Odgajila ju je majka Nevenka, a rasla je sa sestrama Jelicom (47), Anom (31) i bratom Mićom (34). Nije bila plačljiva, niti je smela da izvoljeva, jer je tata Milan uvek bio tu da je podseti svojim strogim tonom kako treba da se ponaša. „Moje detinjstvo je za mene bilo najlepše, ali u isto vreme i veoma teško“, započela je Milica i nastavila: „Otac je bio veoma strog. Nisam smela da se prenemažem i plačem, jer bih u suprotnom dobijala batine. Kao i u većini domaćinstava tada, iz tanjira smo uvek morali sve da pojedemo. Morala sam da jedem sataraš, koji danas obožavam, ali kao mala ga nikako nisam volela. Jela sam ga i plakala. Bilo mi je muka dok sam punila usta hranom“.
„Kada sam bila mala, tata me je šišao veoma kratko. Ne znam zašto! Dok je to radio, plakala sam, pitala sam se zar mora tako? Ne sećam se da je Jelicu i Anu tako šišao, samo mene, možda je žarko želeo sina. U srednjoj sam počela da puštam kosu, ali sam sa 17 godina videla jednu devojku koja je bila ošišana na keca i svidelo mi se kako joj stoji. To sam uradila i ja. Kada sam došla kući, otac mi je rekao: ‘Šta učini od sebe?’ A ja njemu: ‘Pa tata, uvek si želeo da imam kratku kosu!’ I danas imam traume od frizera. U depresiju padam jedino zbog kose„, ispričala je Milica. Za razliku od Ane, koja je bila mezimica svog oca, Milica nije imala tu privilegiju. Zbog toga je svaki put kada nešto pogreši ili kada se njenom ocu učini da je pogrešila, bila kažnjavana. „Pamtim sve batine koje sam dobila! Želela sam da ih zakopam u svom sećanju, da zaboravim te uspomene, ali nisam uspela. Dobila sam strašne batine kada sam opekla mlađeg brata Miću. Imala sam devet ili deset godina, i vrelu kašiku sam mu slučajno zalepila na obraz. Tata je bio veoma ljut na mene. Bila sam dete, u šoku, nisam ni bila svesna šta sam napravila. Često sam dobijala batine ‘kako mi se greške ne bi ponavljale’. Dobro pamtim osećaj straha“, iskrena je Dabovićeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI