Prati nas

Hot!

Otac pevača benda One Direction pokušao da se ubije

Sa ocem ne priča već 3 godine (foto: Wenn)

Sa ocem ne priča već 3 godine (foto: Wenn)

Otac Louisa Tomlinsona, pevača benda One Direction, pokušao je da se ubije pre nego što ga je policija uhapsila jer je vozio u alkoholisanom stanju.

Četrdesetšestogodišnji Troy Austin, koji sa sinom nije u kontaktu već 3 godine, nađen je u prijateljevim kolima kako pokušava da se ubije gasom. Policija je pretražila auto i pronašla prazne konzerve i zatražila od njega da uradi alkotest. Nakon što je odbio da posluša naređenja, odveden je u policijsku stanicu i priveden zbog sumnje da je vozio pijan.

Pokušao da se ubije (foto: Mirror.co.uk)

Pokušao da se ubije (foto: Mirror.co.uk)

Juče se pojavio na sudu i priznao je da je verovatno popio mnogo više nego što je trebalo. “Ovo je nesrećan slučaj. Troy se smatra nestalim i zabrinuti smo za njegovo mentalno zdravlje. Veruje se da je pozajmio kola od prijatelja kako bi izvršio samoubistvo” izjavio je tužilac i dodao  “Nije uradio alkotest i priveden je jer nije slušao naređenja. Odvezen je u stanicu i pokušavao je da se povredi. Kasnije je poslat u bolnicu kako bi sanirali rane”. Kako oni saznaju, uzrok njegovih problema je svađa sa jednim članom porodice. Nakon što im je zajednički biznis propao, Troy je završio na ulici.

Louis je imao pet godina kada su se njegova mama i otac razveli. Od tog trenutka su u lošim odnosima, a pevač je uzeo prezime očuha.

 

1 komentar

1 komentar

  1. aaa

    21. 08. 2015. at 18:11

    Klinci imaju žestoke probleme ove godine, a matična kuća i Simon C. ne daju im predaha… Šteta! Do sada jedino mali Niall Horan nema javno problem neki

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top