Prati nas

Extra

Otkriven pravi razlog: Zašto se Jelena Karleuša razvela od Bojana Karića

Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića otkrila je zbog čega su se Jelena Karleša i Bojan Karić razveli.

Ona je ispričala da, bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o njoj.

“Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki,” rekla je Danijela.

“Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje.” ističe Danijela Karić koja na pitanje da li će joj drugi članovi poznate dinastije zameriti što hvali bivšu snajku, odgovara:

“Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje”

Naslednica bogate imperije podseća da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka.

Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude,” smatra Danijela Karić.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top