in

Ova pevačica tvrdi: ‘Ja sam najbolja riba na estradi’ (ANKETA)


gogas.
Goga Sekulić (Foto: Instagram)

Pevačica Goga Sekulić se izgleda ne drži one stare da je skromnost vrlina, već naprotiv, sama sebe hvali na sva usta.

„Uvek sam bila najbolja riba na estradi. Na početku karijere, kada sam pevala Ljubavnicu, bila sam mršavica, čak i preterano. Sebi sam najbolje izgledala 2006. kada sam izdala album Gaćice, tada sam imala intenzivne treninge, videli su se trbušnjaci. Sada svima delujem lepše, jer sam zrelija. Smršala sam, i bitno je da se osećam lepo. Pršte komplimenti na sve strane. Što od muškaraca, što od žena“, rekla je Goga za Alo.

Međutim, pošto znaju da voli muškarce, devojke joj se ne udvaraju direktno. One joj često udele kompliment da je smršala ili da ima lepu kosu.

Sekulićeva se i požalila da joj je vid oslabio i pošto nije verovala lekarima sada mora da nosi ogromne naočare. “ Sada sam se uplašila kada sam stavila naočare i videla kome sam se sve javljala. Ipak ću morati da ih skinem“, kroz smeh je rekla pevačica.

„Ja sam devojka iz naroda, spontana. Možete me videti namontiranu, ali i u sportskoj garderobi, devojka koja čeka u pošti, baca đubre. Moja spontanost je osvojila ljude i meni je drago što me gotive baš zbog toga. Meni prilaze poznati momci, sportisti, mangupi, normalni. Desi mi se da mi priđu mnogo mlađi momci, studenti, koji imaju 22 godine. Oni misle da ja imam 27 godina, posebno kada me vide bez šminke sa punđicom. Pitaju me koliko imaš godina, a ja im kažem: ‘Koliko ti treba'“, ponosno je rekla o sebi Goga.

A mi vas pitamo:

Da li je i vama Goga dobra riba?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...