Prati nas

Vesti

Ovaj frajer je Senidin dečko

Mediji ovih dana bruje o vezi popularne pevačice Senide Hajdarpašić, poznatije kao Senidah, i njenog dečka koji do sada nije bio poznat javnosti.

Njih dvoje su se zajedno slikali na jahti, dok je ona uživala u odmoru od noćnih nastupa koje je skoro svakodnevno imala na primorju. Portali spekulišu da se misteriozni dečko zove Marko koji radi kao obezbeđnje u sklopu jedne popularne diskoteke.

“Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu”, ispričao je dobro upućen izvor za Alo i dodao:

“Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj”, rekao je izvor i dodao da je Marko završio pomorsku školu, ali da je na kraju odlučio ipak da radio kao obezbeđenje po klubovima.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top