Ovaj frajer je Senidin dečko

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mediji ovih dana bruje o vezi popularne pevačice Senide Hajdarpašić, poznatije kao Senidah, i njenog dečka koji do sada nije bio poznat javnosti.

Njih dvoje su se zajedno slikali na jahti, dok je ona uživala u odmoru od noćnih nastupa koje je skoro svakodnevno imala na primorju. Portali spekulišu da se misteriozni dečko zove Marko koji radi kao obezbeđnje u sklopu jedne popularne diskoteke.

„Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu“, ispričao je dobro upućen izvor za Alo i dodao:

„Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj“, rekao je izvor i dodao da je Marko završio pomorsku školu, ali da je na kraju odlučio ipak da radio kao obezbeđenje po klubovima.

POSLEDNJE VESTI