in

Ovaj zgodni italijanski doktor je nova Instagram senzacija

Ne znamo kako leči, ali neopisivo dobro izgleda! Doktor sa Sardinije, Giovanni Angiolini, postao je hit na internetu, a italijanski mediji proglasili su ga „najpoželjnijim doktorom u zemlji“.

Giovanni je visok 186 centimetara i ima 80 kilograma, završio je medicinu i specijalizovao se za ortopediju i traumatologiju, a sve je popularniji na Instagramu, gde ga prati više od 270 hiljada ljudi, a 65 hiljada pratilaca ima i na Facebooku.

Doktor je 2015. godine učestvovao u Velikom bratu, a iako je imao sve predispozicije da postane model, odlučio je da se posvetiti svojoj strasti – medicini – tako da je ubrzo počeo karijeru ortopedskog hirurga. Danas je deo emisije Buonasera Dottore (Dobro veče doktore), koja se emituje na kanalu TV2000.

Nakon dvogodišnje veze s Mary Falconieri, Giovanni je sad, na žalost brojnih njegovih novopečenih obožavateljki, u vezi s Nieves Bolòs, zaljubljenicom u fitness i Instagram zvezdom, s kojom povremeno objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

A evo i fotografija koje su mu donele instant popularnost.

View this post on Instagram

Questa sera ore 21:10 su TV2000 canale 28 “Buonasera Dottore”. Parleremo dell’artrosi dell’anca, ed entrerete direttamente nella mia sala operatoria. Vi aspettiamo. @monica_diloreto @centro_medico_i_mulini @geovillage @fisioterapicobeta @ugofisio #ortopedia #chirurgiaortopedica #medicinarigenerativa #ilovemywork

A post shared by Doctor | Orthopedic | TV (@giovanni_angiolini) on