Ovako su Emina Jahović i Mustafa Sandal podelili imovinu nakon razvoda

Emina Jahović i Mustafa Sandal su okončali brak nakon deset godina. Razveli su se sporazumno, a prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice nisu imali ni prilikom podele imovine.

“Mustafa je Emini ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona eura. To je jedna od najlepših kuća poznatih. Poseduje dva bazena, golf teren, teretanu, ali i šest spavaćih soba. Kuća ima prelep pogled na celi grad. Pored toga, ostavio joj je i muzički studio vredan četiri miliona eura, za koji je Emina najviše vezana budući da je u njemu provodila dosta vremena,” govori izvor blizak sad već bivšem paru.

Mustafa se iselio u jedan od stanova koji se nalaze u njegovom vlasništvu. Trenutno je u potrazi za idealnom vilom. Kako navodi Srpski telegraf, razlog što se Mustafa lako odrekao luksuzne vile i studija leži u tome što i dalje vodi pravnu bitku oko dokazivanja imovine.

Pre dve godine pevača su tužili za pranje novca, a ako se dokaže da je to radio, mogao bi da provede dve godine u zatvoru, a državi plati čak 54 miliona eura.

Ukoliko ga osude, pevač bi mogao da proglasi bankrot, pa zato, prema tvrdnjama upućenih, nije dovodio u pitanje ostavljanje većeg dela imovine Emini.

Povezane vesti

Back to Top