Prati nas

Život

Ovako su Emina Jahović i Mustafa Sandal podelili imovinu nakon razvoda

Srpska pevačica iz braka izašla sa velelepnom vilom.

Emina Jahović i Mustafa Sandal su okončali brak nakon deset godina. Razveli su se sporazumno, a prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice nisu imali ni prilikom podele imovine.

“Mustafa je Emini ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona eura. To je jedna od najlepših kuća poznatih. Poseduje dva bazena, golf teren, teretanu, ali i šest spavaćih soba. Kuća ima prelep pogled na celi grad. Pored toga, ostavio joj je i muzički studio vredan četiri miliona eura, za koji je Emina najviše vezana budući da je u njemu provodila dosta vremena,” govori izvor blizak sad već bivšem paru.

Mustafa se iselio u jedan od stanova koji se nalaze u njegovom vlasništvu. Trenutno je u potrazi za idealnom vilom. Kako navodi Srpski telegraf, razlog što se Mustafa lako odrekao luksuzne vile i studija leži u tome što i dalje vodi pravnu bitku oko dokazivanja imovine.

Pre dve godine pevača su tužili za pranje novca, a ako se dokaže da je to radio, mogao bi da provede dve godine u zatvoru, a državi plati čak 54 miliona eura.

Ukoliko ga osude, pevač bi mogao da proglasi bankrot, pa zato, prema tvrdnjama upućenih, nije dovodio u pitanje ostavljanje većeg dela imovine Emini.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Jeca

  18. 02. 2018. at 00:50

  Kakvo dokazivanje ovu nije imao za sta pas da ujede dok je u onoj zabiti ovce cuvala sad izigrava gospodju visoke klase, Zemljo otvori se, vrati coveku njegovo kako te nije sramota? Svi znamo da nista imala nisi cak te je on i operisao pevas po birtijama za dzeparac! Srami se!

 2. Ana

  18. 02. 2018. at 09:07

  Jeco, nisi pročitala zadnji dio teksta, ostavio je kuću ženi i djeci, u čemu je problem?

 3. Nina

  18. 02. 2018. at 11:02

  Jeco, preskocila si terapiju, pa ne vidis dobro. Dokazivanje porekla imovine drzavi, a ne Emini. Vama i kad se neko u miru i ljubavi rastane ne valja

 4. lulu

  18. 02. 2018. at 11:27

  Tu je kuću prepisao Emini (većinski) da bi utajio porez (isto kao što se ovde radi) jer da bi to sve pripalo njemu mora objasniti poreklo imovine što je i normalno. U kući svakakao može boraviti Emina i njihovi sinovi ali održavanje te kuće na godišnjem nivou nije ni malo jeftino i ako to Emina treba da plati onda čisto sumnjam da su joj za to pevački honorari dovoljni. I Sandal i Emina su radili u produkciji i odatle su zgrnuli pare, prijavili nisu sve i sad se mora dokazati šta je čije i po kojoj osnovi, Sandal je već bio tužen za utaju poreza.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top