in

Ovo je novi biznis Aleksandre Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović odlučila je da pokrene novi biznis i da pozamašnu sumu novca uloži u nekretnine.

Prema pisanju domaćih medija, Aleksandra će uskoro kaparisati čak pet apartmana na Zlatiboru koje će nakon što ih sredi po svom ukusu navodno izdavati onima sa malo dubljim džepom.

„Dok je sedela kod kuće tokom pandemije, dosta je razmišljala o pokretanju novog posla. Shvatila je da od pevanja možda neće uvek moći da zarađuje, pa su joj razne ideje padale na pamet. Razgovarala je sa Filipom, Brenom i Bobom i tako došla na ideju da ulaže u nekretnine,“ počinje izvor.

„Brena i Boba drže restoran u centru Zlatibora i kada dođu na ovu planinu, moraju da plaćaju smeštaj. To je bio razlog više da se Prija i Filip odluče za kupovinu pet apartmana, jer bi jedan ostavili za sebe, a ostale izdavali. Prijovićeva je nedavno nastupala baš na Zlatiboru, pa je iskoristila priliku da malo ,,ošacuje” apartmane koji se tamo prodaju – kaže izvor za Espreso i dodaje:

„Pre koncerta je večerala sa investitorom koji zida apartmane nedaleko od jezera na Zlatiboru. Njegova zgrada je u završnoj fazi i trebalo bi da bude sve gotovo do septembra. Dogovorio se sa Prijom i Filipom da mu uskoro daju kaparu, a ostatak novca kada bude završena gradnja,“ zaključio je izvor za pomenuti medij.

Podsećanja radi, Aleksandra je nedavno izjavila da često boravi na Zlatiboru i da postoji šansa da kupi nekoliko apartmana na ovoj lokaciji.

„Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam,“ rekla je pevačica.