Ovo je verenik Ane Nikolić!

Tajna čuvana dve godine: Ana i Dragan
Tajna čuvana dve godine: Ana i Dragan

Identitet tajnog verenika Ane Nikolić konačno je otkriven!

Kako piše magazin Story, u pitanju je crnogorski građevinski investitor i arhitekta Dragan Tomović, sa kojim je pevačica već dve godine u vezi. On je od pevačice stariji 10 godina, a zanimljivo je da je i dalje prisan sa bivšom suprugom, sa kojom ima ćerku koja živi u Beogradu.

“Ana i Dragan su zaista zaljubljeni, ali nije tajna da Tomović često pominje bivšu suprugu koja sa njihovom ćerkom živi u Beogradu. Osim toga, vrlo je brižan otac i trudi se da udovoljava ćerki. Tomović je poznat i kao svetski putnik – leto uglavnom provodi na svom imanju pored Podgorice, dok već sa prvim hladnim danima putuje na egzotične destinacije svuda po svetu, i to vrlo često upravo sa Anom,” navodi izvor dnevnog lista Press, koji otkriva razloge zbog koga je identitet Tomovića čuvan u tajnosti.

Ovako seksi Ana zavodi na pesku!

“Iako je podržava u njenom poslu, Dragan ne želi da se sa Anom pojavljuje u javnosti. Svestan je da će se već posle prvog zajedničkog izlaska postati meta tabloida, što mu nije cilj,” navodi izvor i dodaje da par ima velike planove.

“Njih dvoje planiraju i potomstvo i to im je važnije od venčanja! Nakon Aninog velikog beogradskog koncerta kojim će obeležiti deceniju karijere, posvetiće se proširenju porodice.” zaključuje izvor.

P.Ž./Tračara
Izvor, foto: Press, Story

Povezane vesti

Back to Top