Ovo niko nije očekivao: Evo šta je Dara poručila Aleksandri

Dara se oporavlja od operacije i neko vreme je nećemo u gledati u ‘Pinkovim zvezdama’ (foto: Instagram.com/darabubamara_official)

Jedan od najpopularnijih muzičkih takmičenja Pinkove zvezde, izuzetno je doprineo razvoju karijere mladih učesnika, i svake nedelje svedočimo raskošnom pevačkom talentu ovih sjajnih ljudi.

Međutim, ono što je u gotovo svakoj emisiji najviše intrigiralo javnost jeste odnos članica žirija Aleksandre Radović i Dare Bubamare. Ove ljute rivalke su se nekoliko puta sukobile i burne reakcije bile su neizbežne, kada je jednom prilikom Aleksandra čak skinula bubicu i ustala iz svoje stolice. Neretko ju je Dara prozivala i da je folirant. Ali epilog kome smo nedavno svedočili verovatno niko nije očekivao, a ponajmanje Aleksandra, kada se umesto pevačice Dare Bubamare u najnovijoj emisiji pojavila Maja Nikolić.

Naime, Dara je privremeno morala da se povuče zbog operacije slepog creva, a izrevoltirana Aleksandra je demonstrativno napustila snimanje i ulogu člana žirija prepustila drugome.  Kako saznajemo, Aleksandra će se, bez obzira na žestoke sukobe sa Darom Bubamarom kojima smo svedočili vratiti po njenom povratku.

Povodom ovog događaja, oglasila se i sama Dara i za Alo poručila: “Neka se Aleksandra ne sekira, vraćam se brzo, samo da se oporavim i tu sam da se družimo. Mnogo mi nedostaje i sa nestrpljenjem iščekujem trenutak da je ugledam. Šaljem joj poljupce i jedva čekam da zajedno pijemo kafu”.

Nema sumnje da nas tek očekuju uzbudljivi scenariji ovog muzičkog šoua.

Povezane vesti

Back to Top